Een dodelijke afloop

Een dodelijke afloop - Max Rippe | Northernlights300.org

...omen 14) Ommekomst 15) Ontknoping 16) Resultaat 17) Slot 18) Uiteinde 19) Uitgang 20) Uitkomst 21) Uitslag 22) Verloop 23) Verstrijking Geschiedenis ... Een dodelijke afloop - by Hanneke Tinor-Centi ... . Op 24 september 1901 vond het eerste auto-ongeluk met dodelijke afloop in Nederland plaats. Aan de voet van de Valkenburgse Cauberg botste een auto waarvan de remmen het niet meer deden tegen de middeleeuwse Grendelpoort.De 41-jarige kapitein van de Nederlandse generale staf F.W.A. baron van Asbeck raakte dodelijk gewond, de Duitse militaire attaché luitenant-kolonel Von Ziegler ... Het gratis cryptogrammenwoordenboek me ... Max Rippe Een dodelijke afloop | wehkamp ... .W.A. baron van Asbeck raakte dodelijk gewond, de Duitse militaire attaché luitenant-kolonel Von Ziegler ... Het gratis cryptogrammenwoordenboek met 150.000 cryptogrammen. LIQUIDATIE - Opheffing met dodelijke afloop LIQUIDEREN - Een schuld delgen met dodelijke afloop NEERLEGGEN - Deponeren met dodelijke afloop STEEKPARTIJ - Feest met bijzondere hoeden en dodelijke afloop STERFSCÈNE - Ruzie met dodelijke afloop Brand in woning Loenen met dodelijke afloop schokt buurt: 'Heel traumatisch om te zien' Foto: Peters Hotnews LOENEN AAN DE VECHT - De brand in een woning aan de Koningin Wilhelminaweg in Loenen ... Geschreven bij IBS Thriller 101 - Met dodelijke afloop. Ik heb dit boek aangeschaft omdat ik dacht dat het een doorsnee thriller was. Al snel had ik door dat het een romantische thriller is (is dat een goede bewoording?). Vanaf de eerste zin tot aan de laatste ben je geboeid aan het lezen. Je wilt namelijk weten wat er is gebeurd en waarom het ......

INFORMATIE

AUTEUR
Max Rippe
DIMENSIE
9,60 MB
BESTANDSNAAM
Een dodelijke afloop.pdf

OMSCHRIJVING

Op zijn housewarmingparty wordt inspecteur Maik Hof gebeld met het bericht dat zijn vader is overleden. Het nieuws overvalt hem, omdat hij sinds zo'n jaar of 30 niets meer van zijn vader heeft vernomen. In het mortuarium ontdekt hij dat zijn alcoholistische vader geen natuurlijke dood is gestorven. Maik Hof is niet alleen als zoon nieuwsgierig naar het leven dat zijn vader heeft geleid, maar ook als politieman. Hij duikt in het leven van zijn vader en gaat op zoek naar de moordenaar. Er leidt een spoor naar het oosten van Duitsland, naar Dresden. Hij stuit op personen uit de DDR-tijd die hem een verhaal vertellen van kameraadschap en verraad. Gestolen kunst door de Stasi tijdens de DDR-jaren en internationale politieke verwikkelingen in de hedendaagse tijd blijken een verband te hebben. Hof ontmoet mensen uit een spionagenetwerk en is getuige van een moord op een van hen. Maar uiteindelijk wordt hij geconfronteerd met de moordenaar van zijn vader. Deze speelt een gevaarlijk dubbelspel. Er wacht hem een verrassing met dodelijke afloop.Max Rippe (Delft,1949) is auteur van De Lodewijkmoorden (2013) en De handlanger (2016) en tevens van de prachtige novelle Je bent mijn vader niet geworden (2016) over de Delftse dwangarbeider Theo Ligthart, die ooit de verloofde van zijn moeder was.

Wil je het boek lezen?Een dodelijke afloop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max Rippe. Lezen Een dodelijke afloop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN