De verdenking

De verdenking - Dror Mishani | Northernlights300.org

...zoek ingesteld. Koop De verdenking van Dürrenmatt, Friedrich met ISBN 9789025306519 ... Studystore | De verdenking, Dürrenmatt, Friedrich ... ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl De NVVR (Nederlandse Vereniging voor Radiologie) heeft aan het reeds bestaande standaardverslag 'CT Thorax' additionele vragen en een nieuwe codering, CO-RADS, toegevoegd om ziektebeelden met de verdenking op COVID-19 te verslaan. Lees „De verdenking Avraham Avraham, de tweede zaak" door Dror Mishani verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In de omgeving van een kinderdagverblijf in Tel Aviv wordt een bomkoffer gevonden. ... De verdenking van Friedrich Dürrenmatt | Boek en recensies ... ... . In de omgeving van een kinderdagverblijf in Tel Aviv wordt een bomkoffer gevonden. De explosieven blijken vals, maar een... Vertalingen in context van "de verdenking" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Belangenconflicten leiden onmiddellijk tot de verdenking van ongepaste beïnvloeding. De verdenking Welkom bij de leesclub rond De verdenking, de spannende roman van Friedrich Dürrenmatt (Uitgeverij Athenaeum). De deelnemers zijn bekend, aanschuiven met een eigen (Duits) exemplaar mag, graag zelfs. We starten in het Leesclubcafé met een voorstelrondje. Onze hashtag is #hebbanleesclub. De verdenking | ISBN 9789023449249 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Dror Mishani
DIMENSIE
5,51 MB
BESTANDSNAAM
De verdenking.pdf

OMSCHRIJVING

In de omgeving van een kinderdagverblijf in Tel Aviv wordt een bomkoffer gevonden. De explosieven blijken vals, maar een omineuze boodschap volgt: ‘De koffer is nog maar het begin.’ Na zijn vorige zaak, die een hartverscheurend einde kende, is inspecteur Avraham Avraham op reis gegaan om met zichzelf in het reine te komen. Bij zijn terugkomst bijt hij zich vast in de zaak van de bomkoffer, vastbesloten om deze keer geen fouten te maken. Maar dan gedraagt de vader van een kind dat naar het kinderdagverblijf gaat zich verdacht. Heeft de man iets te maken met de koffer? Wil hij op de vlucht slaan met zijn twee kinderen? En waar is hun moeder, die een vlucht naar de Filipijnen boekte en daar nooit aankwam?Dror Mishani vertelt in De verdenking het verhaal van een inspecteur die zijn schuld wil vereffenen, maar ook dat van een vader die zijn kinderen wil beschermen tegen een onnoemelijk kwaad. Het mysterie rond deze bedrieglijke zaak houdt aan tot de allerlaatste bladzijden.

Wil je het boek lezen?De verdenking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dror Mishani. Lezen De verdenking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN