Kroatische literatuur in Nederland 1 - De fanclub

Kroatische literatuur in Nederland 1 - De fanclub - Goran Tribuson | Northernlights300.org

...nederland ... Andermans zaken . De diepere kant van de baai ... De fanclub - Goran Tribuson - 9789492160065 | Bruna.nl ... . De fanclub . De idealist . De partituur voor De toverfluit . Een centimeter vanaf het geluk . Het druppeltje en de steen Het grijze gebied . Het huis waar de duivel woont . Het is goed, het is mooi & De berg ... Andermans zaken, de eerste zaak van politie-inspecteur Bani? Misdaad, maatschappelijke kritiek, spot en zelfspot wisselen elkaar af in Andermans zaken, de eerste misdaadroman in de serie ov ...Lees hieronder verder. In een stormachtige nacht zinkt ee ... De fanclub door Goran Tribuson ... ...Lees hieronder verder. In een stormachtige nacht zinkt een luxe zeiljacht waarbij een Duits toeristenechtpaar omkomt.Ruim een jaar later wordt Banić onder valse voorwendselen ingehuurd om de verongelukte vrouw op te sporen. Bestel De fanclub van Goran Tribuson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd ... Kroatische literatuur in Nederland Categorie Boeken Nederlandse boeken Literatuur & Romans Literatuur Vertaalde literatuur Leeftijd Volwassenen Verschijningsdatum 6/25/2016 Aantal pagina's 200 De idealist is een vermakelijke roman over de jonge vrouw Niki, een doorzetter die ondanks een kansloos begin haar leven uiteindelijk op orde krijgt. In haar pogingen om het hoofd boven water te houden, komt ze in aanraking met een stel huichelachtige tweelingbroers die - ieder vanuit zijn eigen motieven - mensen een geluksbehandeling bieden. Kroatische literatuur in Nederland. Andermans zaken . De diepere kant van de baai . De fanclub . De idealist . De partituur voor De toverfluit . Een centimeter vanaf het geluk . Het druppeltje en de steen Het grijze gebied . Het huis waar de duivel woont . Het ... Kroatische literatuur in Nederland. Andermans zaken . De diepere kant van de baai . De fanclub . De idealist . De partituur voor De toverfluit . Een centimeter vanaf het geluk . Het druppeltje en de steen Het grijze gebied . Het huis waar de duivel woont . Het ... Bestel De fanclub / 2015 van Goran Tribuson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Nr 1-2016 januari-februari 2016 Wat maakt de De fanclub, de eerste roman in de reeks die tot uitgeverij KLIN (Kroatische Literatuur In Nederland) zou uitgroeien, zo bijzonder? Hoe kan een rebels in your face verhaal vol zelfspot, straattaal en in Nederland ongebruikelijke...

INFORMATIE

AUTEUR
Goran Tribuson
DIMENSIE
8,70 MB
BESTANDSNAAM
Kroatische literatuur in Nederland 1 - De fanclub.pdf

OMSCHRIJVING

Een geestige roman uit het hart van het hedendaagse Kroatische proza, waarin het opgroeien en het rijpen in de tweede helft van de 20e eeuw onweerstaanbaar wordt vertolkt door Goran Tribuson.Goran Tribuson neemt je mee in de rauwe straatwerkelijkheid van suburbaan Kroatië.Een verhaal over een illuster kwartet uit de Gasfabriek, een buitenwijk van een stad in Kroatië. De vier zijn gezworen kameraden door dik en dun, maar niet vies van ongezouten kritiek op elkaar. Soms is dat cynisch, soms grof, soms geniaal, soms ordinair achterlijk. De vier vijftigers hebben op zijn zachtst gezegd een nogal dynamisch, rijk en tegelijkertijd armetierig leven en zijn niet bang om de zaken recht door zee aan te pakken. Een krantenkiosk of een psychiatrische inrichting, allebei zijn ze uitermate geschikt om stennis in te schoppen. Of om in de nabije omgeving ervan gewoon dronken te worden.

Wil je het boek lezen?Kroatische literatuur in Nederland 1 - De fanclub in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Goran Tribuson. Lezen Kroatische literatuur in Nederland 1 - De fanclub Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN