Op hun eigen manier

Op hun eigen manier - Nisette Huisman | Northernlights300.org

...vrijdagen en op speciale heilige dagen tijdens de vastentijd onthouden van voedsel ... De Rode Winkel | Visie op duurzaamheid en duurzame jeans ... . De kerk heeft de regels echter versoepeld en in de praktijk geven katholieken […] Russen voeren oorlog op hun eigen manier Rusland tracht de opstand in de deelrepubliek Dagestan te bedwingen. In het aangrenzende Tsjetsjenië is de noodtoestand afgekondigd. Teamgenoten Sam, Jordi en Frank worden elk op hun eigen manier getroffen door de coronacrisis, maar voetballen missen ze alledrie . 26-04-2020 12:03 Laatst gewijzigd: 26-04-2020 12:04 Geld en werk Auteur: Miriam ... bol.com | Op hun eigen manier | 9789044131499 | Nisette ... ... . 26-04-2020 12:03 Laatst gewijzigd: 26-04-2020 12:04 Geld en werk Auteur: Miriam Heijenga Door onze 'westerse' kijk op emancipatie zien we niet hoe moslimvrouwen in Europa momenteel van binnenuit hun eigen ruimte aan het claimen en daardoor mede een Europese islam aan het vormgeven zijn. Dat zegt religiewetenschapper Sahar Noor die onderzoek deed naar vrome activiteiten van moslimvrouwen in Nederland en België. Ze promoveert op 15 februari aan de Radboud Universiteit....

INFORMATIE

AUTEUR
Nisette Huisman
DIMENSIE
12,90 MB
BESTANDSNAAM
Op hun eigen manier.pdf

OMSCHRIJVING

Op hun eigen manier 1e druk is een boek van Nisette Huisman uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044131499 Over het boek:Hoewel autisme een veel besproken onderwerp is, weten vele mensen niet wat de stoornis precies inhoudt. Bovendien is er over het algemeen weinig aandacht voor de bijkomende problemen, zoals de motoriek, de zintuigen en de cognitieve aspecten, die een rol spelen bij autisme. Hierdoor stuiten kinderen met autisme op onbegrip. Niet alleen voor het kind zelf, maar ook voor de ouders, is het moeilijk om tegen de menigte op te boksen.Doelbewust is dit boek beknopt gehouden, want het is bedoeld voor lezers voor wie autisme grotendeels of helemaal onbekend is. Eerst legt de auteur uit wat autisme is, daarna behandelt zij drie 'praktische' gebieden waarop kinderen met autisme moeilijkheden ondervinden: zelfredzaamheid, productiviteit en ontspanning. Afhankelijk van de oorzaken voor die problemen worden, met vele voorbeelden, oplossingen beschreven die bruikbaar zijn in de praktijk. Dit boek licht ook toe hoe belangrijk het is dat kinderen met autisme de kans krijgen zich te ontwikkelen op een manier die bij hen past.Over de auteur(s):Nisette Huisman - is ergotherapeut en arbeidsdeskundige en woont in Alblasserdam. Geregeld publiceert zij in De Gezinsgids over diverse thema's binnen haar vakgebied.

Wil je het boek lezen?Op hun eigen manier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nisette Huisman. Lezen Op hun eigen manier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN