Ontembaar Als De Zee

Ontembaar Als De Zee - Martin Scherstra | Northernlights300.org

...zee. De jonge, ambitieuze Amber krijgt een baan als dierenarts op een eiland ... Ontembaar als de zee - eBook - Walmart.com - Walmart.com ... . Ze werkt samen met de oude dierenarts Jonno Helder, die... Ontembaar als de zee. Martin Scherstra. ISBN: 9789020532173 Uitgeverij: Z&K Uitvoering: Book Omvang: Onbekend Verschijningsdatum: 01-11-2012 Taal: Nederlands Genre: De jonge, ambitieuze Amber krijgt een baan als dierenarts op een eiland. Bestel Ontembaar als de zee van Martin Scherstra. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ontembaar als de zee ... PDF ePUB - Ontembaar als de zee ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ontembaar als de zee direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Ontembaar als de zee. De jonge, ambitieuze Amber krijgt een baan als dierenarts op een eiland. Ze werkt samen met de oude dierenarts Jonno Helder, die het werk vanwege zijn gezondheid niet meer alleen aankan. Eenmaal op het eiland lijkt het Amber wel alsof de tijd heeft stilgestaan. De traditioneel ingestelde eilandbewoners vinden dat een vrouw geen mannenwerk behoort te doen. Ontembaar als de zee. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2012 Kenmerken daisy streaming audio (07 uur, 29 minu...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Scherstra
DIMENSIE
10,89 MB
BESTANDSNAAM
Ontembaar Als De Zee.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge, ambitieuze Amber krijgt een baan als dierenarts op een eiland. Ze werkt samen met de oude dierenarts Jonno Helder, die het werk vanwege zijn gezondheid niet meer alleen aankan. Eenmaal op het eiland lijkt het Amber wel alsof de tijd heeft stilgestaan. De traditioneel ingestelde eilandbewoners vinden dat een vrouw geen mannenwerk behoort te doen. Maar Amber had de beste papieren voor de baan, en wat is daar dan mis mee? Heel wat, vindt het Dorpsbelang. Dierenarts Helder ziet dat anders: Amber is een aanwinst voor de praktijk en het eiland. Helaas is een andere eilandbewoner, Merel van Kammen, minder blij met de ‘aanwinst’. Zij ziet met lede ogen aan hoe haar zoon Wieger verliefd wordt op Amber en doet er alles aan om de jonge vrouw dwars te zitten, Het wordt Amber werkelijk van alle kanten moeilijk gemaakt.

Wil je het boek lezen?Ontembaar Als De Zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Scherstra. Lezen Ontembaar Als De Zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN