ENCYCLOPEDIE VAN DE FILOSOFIE

ENCYCLOPEDIE VAN DE FILOSOFIE - Guido Peeters | Northernlights300.org

....De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen ... Encyclopedie van de filosofie door R. Bremmer & E. Warrink ... ... . Encyclopedie van de filosofie van Laurens ten Kate, Rebekka Bremmer, Eelke Warrink, 9789085064572 voor € 47,00 bij Boom Filosofie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw 1e druk is een boek van Laurens Ten Kate uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789085061298 Deze eerste grote encyclopedie van de filosofie in Nederland is met meer dan 2000 lemma's een overzichtelijke toegang tot de filosofie, vanaf de oudheid tot aan vandaag. Inleiding § 1. In tegenstelling tot de andere wetenschappen heeft de filosofie het nade ... Hegel (1830): Encyclopedie van de filosofische ... ... . Inleiding § 1. In tegenstelling tot de andere wetenschappen heeft de filosofie het nadeel dat haar voorwerpen niet onmiddellijk door de voorstelling worden toegegeven; evenmin kan ze de methode van het kennen voorafgaand aan de aanvang en voortgang als reeds aangenomen vooronderstellen.Toch heeft ze haar voorwerpen aanvankelijk met de religie gemeenschappelijk. Www.bouquinistes.fr tweedehands boek, - Encyclopedie van de filosofie. Chez bouquinistes.fr vous pouvez acheter et vendre vos livres usagés. À propos de 7000 antiquaire, libraires et particuliers ont commencé devant vous. Ensemble, ils vendent 6,7 million de livres usagés. Menu ... Van 'Aristoteles' tot 'Zizek' en van 'aanschouwing' tot 'zijn': de Encyclopedie van de filosofie beschrijft namen van denkers en stromingen, termen en begrippen. Daarmee wordt duidelijke informatie gegeven over de geschiedenis van de filosofie, en krijgen ook de nieuwste ontwikkelingen aandacht. Literatuurverwijzingen aan het einde van de lemma ... De vele interne verwijzingen en het uitgebreide register geven een goed beeld van de onderlinge samenhang tussen de thema's. De Encyclopedie van de filosofie is een ideaal bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido Peeters
DIMENSIE
4,68 MB
BESTANDSNAAM
ENCYCLOPEDIE VAN DE FILOSOFIE.pdf

OMSCHRIJVING

De mens heeft altijd gezocht naar de waarheid achter de dingen om hem heen, naar de betekenis van het eigen bestaan en dat van anderen. De oplossingen die in de loop der tijden gevonden zijn, zijn zo verschillend als er denkende mensen zijn. Ook in deze jachtige tijd wordt iedereen onontkoombaar geconfronteerd met de problemen die het eigen ik, de medemensen en het eigen leven hem stellen. En onder jongeren neemt de belangstelling voor de filosofie dan ook opnieuw toe. Deze encyclopedie van de filosofie, ontstaan vanuit de befaamde Elsevierbron van naslagwerken, doch geheel gemoderniseerd en bijgewerkt tot op de dag van vandaag, wil een vraagbaak zijn voor iedereen die zijn weg zoekt in de wereld van de wijsbegeerte. Naast de grote namen biedt de encyclopedie een korte biografie en typering van de afzonderlijke denkers: van Aristoteles tot Diogenes, van Foucault tot Cornelis Verhoeven.

Wil je het boek lezen?ENCYCLOPEDIE VAN DE FILOSOFIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido Peeters. Lezen ENCYCLOPEDIE VAN DE FILOSOFIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN