De wondere wereld van Hans van Bentem

De wondere wereld van Hans van Bentem - Titus M. Eliens | Northernlights300.org

... geheel eigen richting binnen de internationale glaskunst ontwikkeld die gebruik maakt van optisch glas, ... De wondere wereld van Hans van Bentem - gekartonneerd ... ... ... Wondere Wereld van Hans van Bentem & optisch glas uit Tsjechië en Slowakije & optisch glas uit Tsjechië en Slowakije. Hans van Bentem Hans van Bentem is geboren in Den Haag in 1965 en volgt van 1983 tot 1988 de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. Hij kiest voor de afdeling Monumentale Vormgeving en zijn discipline is in eerste instantie de schilderkunst, waarbij hij een uitgesproken voorkeur heeft voor de figuratie. Na deze fase wordt hij […] Ze belanden in de wondere wereld van Escher, vol eindeloze trappen en onmo ... De Wondere Wereld van Hans van Bentem - Uitgeverij ... ... . Na deze fase wordt hij […] Ze belanden in de wondere wereld van Escher, vol eindeloze trappen en onmogelijke gebouwen. In de zomertentoonstelling van 2019 kwam die wereld nog sterker tot leven. We toonden illustraties uit het boek, maar ook de voorstudies, het verhaal van de maker en natuurlijk de werken van Escher. Het was een belevenis voor alle leeftijden. Door onderzoek en feiten leerde Hans Rosling te verklaren hoe de wereld werkte. Met zijn nieuwsgierigheid, durf en betrokkenheid groeide hij uit tot een wereldwijd geliefd onderzoeker. In deze postuum uitgebrachte autobiografie vertelt hij openhartig over zijn leven en neemt hij ons nog een keer mee in zijn wondere wereld van feiten....

INFORMATIE

AUTEUR
Titus M. Eliens
DIMENSIE
4,58 MB
BESTANDSNAAM
De wondere wereld van Hans van Bentem.pdf

OMSCHRIJVING

In de laatste decennia van de twintigste eeuw heeft zich in het tegenwoordige Tsjechië en Slowakije een geheel eigen richting binnen de internationale glaskunst ontwikkeld die gebruik maakt van optisch glas, een glassoort waarbij de effecten van licht optimaal worden uitgebuit. Het spelen met het licht in glas is ook een belangrijk aspect in het werk van Hans van Bentem (1965), een kunstenaar die als geen ander de grenzen van de hedendaagse kunst en vormgeving weet op te rekken. In een aantal de verbeelding aansprekende installaties gaat van Bentem de dialoog aan met het werk van de belangrijkste optische glaskunstenaars uit Tsjechië en Slowakije.

Wil je het boek lezen?De wondere wereld van Hans van Bentem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Titus M. Eliens. Lezen De wondere wereld van Hans van Bentem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN