Het Standaardboek van de Tour

Het Standaardboek van de Tour - M. Mercy | Northernlights300.org

... Het is gelukkig niet storend. Www.boekwinkeltjes ... Tour 1968: Janssen vs van Springel - Fiets.nl ... .nl tweedehands boek, Mercy, M. Vanwalleghem, R. - Het Standaardboek van de Tour Het standaardboek van de Tour | ISBN 9789052407777 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Standaardboek van de Tour M. Mercy R. Vanwalleghem. 0. Verschenen in 2004 bij Houtekiet. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Lifestyle & Vrije tij ... Het Standaardboek van de Tour - Boekwinkeltjes.nl ... . Non-fictie Topics 0 Genre Lifestyle & Vrije tijd Uitgeverij Houtekiet Laatste editie 04 juni 2004 ISBN 9789052407777 + Boekinformatie wijzigen. Jouw boekenplank Het standaardboek van de tour book. Read reviews from world's largest community for readers. Samenvatting De Ronde van Frankrijk is niet alleen de grootste, maar beslist ook de meest fascinerende wielerwedstrijd ter wereld. Het is een epos dat... Het standaardboek van de Tour 9789052407777. Het standaardboek van... Het standaardboek van de Tour. Zet op verlanglijst. Bekijk exemplaren. Gekartonneerd Vanaf € 10,00 Nieuwsbrief Meld je aan voor onze nieuwsbrief en...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Mercy
DIMENSIE
12,94 MB
BESTANDSNAAM
Het Standaardboek van de Tour.pdf

OMSCHRIJVING

De Ronde van Frankrijk is niet alleen de grootste, maar beslist ook de meest fascinerende wielerwedstrijd ter wereld. Het is een epos dat zich wikkelt rond verhalen die de fantasie overstijgen en die zo universeel zijn dat ze ook de niet-wielerliefhebber boeien.In dit boek serveren we u een reeks van die fantastische vertellingen: over passie en heroïek, vriendschap en verraad, noodlot en lijden, wanhoop en liefde. De Tour als blikopener van de menselijke ziel.Aan de geschiedenis van de Tour, die in een aantal tijdvakken wordt ingedeeld, worden een twintig markante rennersfiguren gekoppeld. De verhalen van de pioniers Garin en Petit-Breton, van de Flandriens Buysse en Maes, van de halfgoden Coppi en Bartali, of van de meesters Anquetil, Merckx, Hinault, Indurain en Armstrong belichamen de authenticiteit van de Tour, waar de moderniteit geen vat op krijgt.Het geheel is aangevuld met een greep uit de rijke Touranekdotiek en met een overzicht van alle Touredities.

Wil je het boek lezen?Het Standaardboek van de Tour in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Mercy. Lezen Het Standaardboek van de Tour Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN