Hertstranen

Hertstranen - Jeroen van der Meulen | Northernlights300.org

...n ongeval en gaat op zoek naar de zin van het leven en de betekenis van godsdienst hierbij ... Uitgeverij Gopher ... . Hertstranen - Jeroen van der Meulen - Paperback. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Koop nu Hertstranen van Jeroen Van der Meulen bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! 'Heel bijzonder en heel mooi geschreven!' Roman Hertstranen van Jeroen van der Meulen getipt doorJudith Lingeman in @Koffietijd vandaag! hertstranen. levertranen. vrouwentranen. hoerentranen. mozestranen. walvistranen. Top 100 rijmwoorden ... Met De Neus In De Boeken: Jeroen van der Meulen - Hertstranen ... . levertranen. vrouwentranen. hoerentranen. mozestranen. walvistranen. Top 100 rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmwoordenboek. Het Rijmwoordenboek van Van Dale is de onlinerijmhulp die u helpt om leuke gedichten en rijmen te maken voor Sint. Vergelijken - Hertstranen - Boek (905179956x) (Jeroen Van der) ISBN: 9789051799569 - Het Boek Hertstranen (905179956x) geschreven door Jeroen Van der Meulen bestel je op bruna.nl! Niets is wat het lijkt. Deze symbolistische roman draait om de… Wij maken gebruik van cookies om de diensten en functies op onze website aan te kunnen bieden en om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. 'Afgelopen mei ben ik gedebuteerd met een literaire roman, Hertstranen. Daar heb ik vijf jaar aan gewerkt, naast alle andere bezigheden. Ik ben nu bezig met mijn tweede boek. Verder heb ik een seizoenskaart voor Ajax, doe ik aan fitness, ga ik naar bioscoop en restaurants, en hou ik van reizen. Na de overname van ECI zag Novamedia de omzet van de boekenclub jaarlijks afnemen, tot vorig jaar. Er kwam een nieuwe naam, BookSpot, die werd verbonden aan verschillende boekenprijzen. De onlangs vernieuwde website moet lezers boeien en binden, vertelt Jeroen van der Meulen. 'We komen van ver, nu gaan we voor de gunfactor.' I have always imagined that Paradise will be a kind of library - Jorge Luis Borges Event in Amsterdam, Netherlands by Scheltema on Thursday, May 11 2017 Gisteravond een fantastische boekpresentatie van mijn debuutroman Hertstranen beleefd bij Scheltema. Nieuwsgierig geworden? Bestel hem hier Meer weten over Hertstranen? Kijk hier, alles over ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen van der Meulen
DIMENSIE
6,10 MB
BESTANDSNAAM
Hertstranen.pdf

OMSCHRIJVING

Niets is wat het lijkt. Deze symbolistische roman draait om de eigenzinnige cijferaar Toxopeus, wiens leven wordt gedomineerd door een voorval in zijn jeugd. De lezer wordt meegesleurd in een sinistere wereld vol surrealistische scènes, waarin waan en werkelijkheid een rituele dans opvoeren. Jeroen van der Meulen (Beverwijk, 1967) groeide als zoon van een kunstenaar op in een wereld vol beelden en fantasie. In zijn latere leven ontwikkelde hij een liefde voor taal en natuur, getallen en geschiedenis. Hertstranen is zijn debuutroman.

Wil je het boek lezen?Hertstranen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen van der Meulen. Lezen Hertstranen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN