Rechtzetting

Rechtzetting - Goos van Nimwegen | Northernlights300.org

...en gesmokkelde boter. Die me steevast redde als de wereld te groot werd ... RECHTZETTING: Minieme foutjes in eerdere artikels over N ... ... . Haar nu, ondanks het late uur, nog even bellen en zeggen dat het me spijt. Dat ik er had moeten zijn die nacht toen ze voorgoed ... De Ierse leasemaatschappij CityJet doekt zijn basis in Brussels Airport op. Daardoor verdwijnen 90 jobs, meldde De Tijd zaterdag. In de titel van het artikel stond verkeerdelijk ... Rechtzetting In het stuk 'Het oog dat terugkijkt' van Marijn van der Jagt, afgedrukt in De Groene van vorige week op pagina 28-29, is door een technische onvolkomenheid een stuk tekst weggevallen op de overgang van de linker naar de rechter pagina. Rechtzetting Fuse tafel VONK. Onze school werd er in mei 2019 door he ... De Rechtzetting - Wij schrijven wat u leest ... . Rechtzetting Fuse tafel VONK. Onze school werd er in mei 2019 door het' Belgische meubelmerk VONK op gewezen dat de picknicktafels aanwezig op ons schoolterrein een inbreuk vormen op de intellectuele eigendomsrechten....

INFORMATIE

AUTEUR
Goos van Nimwegen
DIMENSIE
10,5 MB
BESTANDSNAAM
Rechtzetting.pdf

OMSCHRIJVING

Janne de Beer is een veelbelovende jonge docente aan de letterenfaculteit van de Universiteit van Amsterdam. Na de beëindiging van haar moeizame relatie met de weinig succesvolle schrijver Willem Stapel heeft ze haar leven inmiddels weer redelijk op de rails. Op een zonnige zaterdagmiddag in juli verdwijnt ze echter spoorloos.Een pinbetaling, eerder die dag bij een supermarkt, en haar laatste telefoontje, de avond ervoor met de beeldhouwer Hannes Zoetelief, zijn vooralsnog de enige aanknopingspunten in het onderzoek door de Haarlemse recherche.Een week later blijkt echter Zoetelief ook spoorloos te zijn verdwenen en een paar dagen daarna wordt Stapel koelbloedig vermoord. Het zijn niet Daaf Goemans enige zorgen. De politie-inspecteur worstelt als vanouds met zijn drankprobleem en zijn complexe liefdesleven en tot overmaat van ramp wordt de officier van justitie vervangen door de vrouw die de laatste tijd op minder aangename wijze in zijn herinneringen rondspookt.Omdat Janne en Hannes elkaar helemaal niet gekend lijken te hebben komt het onderzoek intussen maar niet verder.Dat verandert pas als het jongste teamlid door een klasgenootje wordt uitgenodigd voor een reünie.

Wil je het boek lezen?Rechtzetting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Goos van Nimwegen. Lezen Rechtzetting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN