Poetisch Rotterdam

Poetisch Rotterdam - nvt | Northernlights300.org

...arellen, brengt de Kunsthal een eerbetoon aan deze kunstenaar ... Paul Delvaux - Kunsthal ... . Poetisch Rotterdam | ISBN 9789077487099 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dat er soms een bijzondere geschiedenis schuilgaat achter de vele, snel op elkaar gestapelde bouwwerken in het gemoderniseerde Rotterdam, merken bouwvakkers die bezig zijn een textielwinkel in ... Rotterdam - Hier is de nieuwe column van Rachid Benhammou. Toen het vorige week leek alsof evenementen in het Zuiderpa ... Poëtische beschouwing Holland Pop Festival Kralingen 1970 ... ... . Toen het vorige week leek alsof evenementen in het Zuiderpark tegengehouden konden worden door slechts twee omwonenden, vermaakte Rachid zich met de onvervalst Rotterdamse reacties op dat nieuws. 'Het gekanker van Rotterdammers heeft iets poëtisch, vind ik.' Thema is dit keer: Jules Deelder/zwart/de nacht/Rotterdam. Entree: gratis. Dichtbeideklank. Dichtersontmoeting. Al enkele jaren vinden dichtersontmoetingen plaats tussen Dordrecht en Zeeland. De ene keer in Dordrecht, de andere keer in Zeeland. Op donderdag 30 januari is Dordrecht aan de beurt. Druk Tripiti, Rotterdam ISBN 978-90-72247-10- NUR 630 www.uitgeverijdouane.nl allesinclusief_04.indd 2 08-10-2007 12:58:51 1. IN HET KADER VAN ESTHETIEK EN pOLITIEK Dames en heren, Stel dat een literaire schets ons een wereld presenteert die aangenamer, interessanter, mooier,...

INFORMATIE

AUTEUR
nvt
DIMENSIE
12,4 MB
BESTANDSNAAM
Poetisch Rotterdam.pdf

OMSCHRIJVING

In Poëtisch Rotterdam brengen 31 dichters deze wereldstad in kaart met nieuwe gedichten. Iedere dichter koos een plek in de stad. Dat kan een straat of een plein zijn, een gebouw of een beeld. Van al die plekken werd een wandeling gemaakt en zo loopt u een verrassende route door de stad.U wandelt van gedicht naar gedicht, Dichter Daniël Dee schreef de verbindende teksten en neemt u mee langs vergeten hoeken en onbekende stegen. Trek stevige wandelschoenen aan, want u bent een kleine 4 uur onderweg.

Wil je het boek lezen?Poetisch Rotterdam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur nvt. Lezen Poetisch Rotterdam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN