Het verdwijnbureau

Het verdwijnbureau - Harry Commijs | Northernlights300.org

...en Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen ... Het verdwijnen van verdwijnfuncties - ORnet ... . Noté /5: Achetez Het verdwijnbureau: en andere fantastische verhalen de Commijs, Harry, Commijs, Harry: ISBN: 9789402109320 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Verdwijnen 1) Afreizen 2) Afsterven 3) Eclipseren 4) Gaan 5) Heengaan 6) Nokken 7) Ondergaan 8) Ontkomen 9) Onzichtbaar worden 10) Oplossen 11) Opstappen 12) Overgaan 13) Overwaaien 14) Schuilgaan 15) Smelten 16) Smeren 17) Sterven 18) Tenietgaan 19) Teren 20) Uit het oog raken 21) Uitgaan 22) Uitvallen 23) Verdansen Zeven schepen van de rederij Bruin zijn verdwenen. Het laatste schip De Potvis verdween 3 graden ten zuiden van he ... Het verdwijnbureau | Harry Commijs | 9789402109924 ... ... . Het laatste schip De Potvis verdween 3 graden ten zuiden van het eiland Westbergen bij de Stormklip. Tom Poes ziet in de havenbuurt van Rommeldam de Oude Schicht staan bij het kantoor van rederij Bruin, Bruin en Bruin. Binnen is heer Bommel bezig een achtste schip te charteren en als onderpand geeft hij zijn kasteel Bommelstein. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 jul 2017 om 02:52. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Harry Commijs
DIMENSIE
5,69 MB
BESTANDSNAAM
Het verdwijnbureau.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een fijn boek voor op het nachtkastje.Fantastische verhalen voor de liefhebbers van het onverwachte en het ongerijmde!Spanning en zwarte humor. Verhalen waarin u niet graag een hoofdrol zou willen spelen... Waar gaat het over? Over een nogal merkDit is een fijn boek voor op het nachtkastje.Fantastische verhalen voor de liefhebbers van het onverwachte en het ongerijmde!Spanning en zwarte humor. Verhalen waarin u niet graag een hoofdrol zou willen spelen... Waar gaat het over? Over een nogal merkwaardige zakenreis bijvoorbeeld. Een proeverij voor doorgewinterde kenners. Het gaat over een hulpvaardige bibliothecaresse en een etentje met grote gevolgen. U maakt kennis met een braaf echtpaar dat zwicht voor een enorme buitenkans, u ontmoet een dromerig meisje achter de kassa van de supermarkt en de vrouw die eindelijk krijgt wat ze altijd al wildeâ ¦ Harry Commijs (Rotterdam,1947) was boekhandelaar, journalist en copywriter. Nu wijdt hij zich full time aan zijn grote passie: het schrijven van korte verhalen. Met een duidelijke voorkeur voor absurditeit en spanning.

Wil je het boek lezen?Het verdwijnbureau in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harry Commijs. Lezen Het verdwijnbureau Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN