Het brancheboek

Het brancheboek - A. van der Kuijl | Northernlights300.org

...een online-brancheboek in vorm van een community portal ... BrancheView ... . Hier kun jij adressen, beschrijvingen en kaarten van de bedrijven vinden. Er zijn hier ook beoordelingen door users, waarbij ook jij jouw beoordeling over de producten en diensten die de bedrijven aanbieden kunt afgeven. Het is een naam voor alle bedrijven die werken in een bepaalde groep van diensten en producten. Voorbeelden van branches zijn promotie, marketing, sales, HR en administratie. De uitleg ervan vind je hieronder. De lijn tussen de ... PowerPoint-presentatie ... . De uitleg ervan vind je hieronder. De lijn tussen de verschillende branches vervaagt steeds meer. NIEUW: BrancheView zet weer een nieuwe stap met het aanbieden van een veelzijdige App. Iedereen die regelmatig AccountView gegevens wil inzien of bewerken heeft met de BrancheView App alles veilig op mobiel of tablet bij de hand. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen. Brancheboek Belgi ë. Impressum. Algemene ... Het merknamen, logo's, afbeeldingen en teksten zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Als u vragen of suggesties voor dit doel hebt, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. ... "De branche" of "Het branche", welk lidwoord is correct? Vind hier het juiste lidwoord voor branche! Vertalingen van 'branche' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Home; Wie zijn wij? Wat doen wij? Werkwijze / aanpak; Netwerk van specialisten; Onze expertises; Waarom BrancheWerk . Meerwaarde BrancheWerk advies; Meerwaarde BrancheWerk uitvoering...

INFORMATIE

AUTEUR
A. van der Kuijl
DIMENSIE
11,89 MB
BESTANDSNAAM
Het brancheboek.pdf

OMSCHRIJVING

Voor je ligt een boekje dat stapsgewijs helpt bij het onderdeel 'branchedifferentiatie'. Stap voor stap werk je aan een tweetal onderzoeken: 1. het branche keuzeonderzoek 2. het artikelonderzoek. Om tot een juiste branchekeuze te komen ga je eerst een branchecluster onderzoek doen. Als dat klaar is, ga je een stap verder door drie branches binnen het gekozen branchecluster met elkaar te vergelijken. Je maakt van dit onderzoek een scriptie: Deel 1 van je branchedifferentiatie scriptie. Is de keuze van een branche gemaakt, dan volgt het tweede deel. Je bekijkt uit welke artikelgroepen, artikelsoorten en artikelen het assortiment is opgebouwd. Als je dat gedaan hebt kies je vier artikelen, elk uit een andere artikelgroep. Deze vier artikelen neem je uitgebreid onder de loep. Dat wil zeggen dat, als je klaar bent met je onderzoek, geen van de vier artikelen nog geheimen voor je heeft. Al je bevindingen komen te staan in: Deel 2 van de branchedifferentiatie scriptie. Als je klaar bent met je scriptie volgt er een afronding van alle werkzaamheden. Dat gebeurt door: een waardering voor de scriptie een afrondend gesprek of een spreekbeurt voor de groep. Achter in het boek zijn een aantal cases of praktijk-/probleemstellingen opgenomen. De uitwerking van een case die betrekking heeft op jouw branchekeuze, kan gebruikt worden bij het afrondend gesprek over je scriptie. Je kunt er alle kanten of facetten van je kennis over de branche in tot uiting laten komen. Controlemomenten Er zijn in dit boek een aantal controlemomenten opgenomen. Dat is gedaan om ervoor te zorgen dat je steeds voldoende tijd neemt om aan een bepaald onderdeel te werken. De controlemomenten en de bijbehorende data bepaal je samen met je docent. Het is de bedoeling dat je de werkzaamheden die je moet doen om tot een goede scriptie te komen, gaat plannen. Als je planning juist is, heb je de scriptie op tijd af en kom je niet voor verrassingen te staan. Bij de controlemomenten bekijkt je docent of datgene watje tot dan toe gedaan hebt voldoende is.

Wil je het boek lezen?Het brancheboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. van der Kuijl. Lezen Het brancheboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN