Een lastige klas

Een lastige klas - none | Northernlights300.org

... pittige klas voor je neus. Wat je ook probeert, het lijkt wel of je nooit echt contact met ze krijgt ... PDF Beter omgaan met lastig gedrag in de klas ... . Je baalt als een stekker. Heb je het ene brandje geblust, ligt er ergens anders alweer iets te smeulen. An Luyten: "Straffen heeft inderdaad een kleiner effect dan belonen. Door goed gedrag te belonen, voorkom je een negatieve spiraal. Beloon kleine successen en leg de lat niet te hoog. Hou de relatie positief. Wanneer je klas 5 minuten rustig werkt, kan je hen al verbaal belonen. Zo begrijpen ze welk gedrag ... Een Lastige Klas - Home | Facebook ... . Wanneer je klas 5 minuten rustig werkt, kan je hen al verbaal belonen. Zo begrijpen ze welk gedrag je van hen verwacht. Mijn ervaring als puber in een lastige klas en mijn ervaring nu met studenten en cursisten: trek je publiek in jouw verhaal, een verhaal dat jij wel boeiend moet vinden anders gaf je er geen les in. Je kan, ook lastige en op voorhand ongeïnteresseerde mensen, geboeid krijgen als je oprecht en enthousiast vanuit jezelf vertelt. Een ander zou - in dezelfde situatie - misschien helemaal niet kwaad worden. Sommige mensen zijn nu eenmaal boos op de hele wereld. Daar kunnen jij of ik niets aan doen. Omgaan met lastige mensen is een kunst, maar wel een waar je twee mensen voor nodig hebt. Tip 6. Bepaal zelf hoe je je wilt voelen....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
5,76 MB
BESTANDSNAAM
Een lastige klas.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik ben van mening dat de meeste ouders geen idee hebben van wat er gebeurt in het leven van hun kind.' - Daan WesselingErg makkelijk praten ze misschien niet, de derdeklassers van onze middelbare scholen, en zeker niet met hun ouders. Dat maakt extra nieuwsgierig naar wat er in hen omgaat. Daarom is er nu Een lastige klas. In 26 prachtige en ontroerende schetsen geven de leerlingen van 3c van het Vossius Gymnasium zichzelf voorzichtig bloot. Ze schrijven over een ongeluk in de Stopera, een ontmoeting met David Bowie, een wilde nacht met vrienden of een autobrand. Vertellen opvallend eerlijk over hun oudere broer, jongere zus, de ziekte van hun moeder of het overlijden van hun opa. Kwetsbaar of stoer, boos of verdrietig, confronterend of opmerkelijk begripvol: alle emoties komen langs in deze vaak heel persoonlijke verhalen, geschreven tijdens de lessen Nederlands van Henry Sepers. Een lastige klas: een boek dat iedereen, van tiener tot oma, onmiddellijk moet lezen!

Wil je het boek lezen?Een lastige klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Een lastige klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN