Als kattenogen

Als kattenogen - Hsia Yu | Northernlights300.org

... door een ontsteking van de oogslijmvliezen als gevolg van infecties ... Als kattenogen: Amazon.es: Hsia Yu, Silvia Marijnissen ... ... . Bij oogontsteking plakken de oogleden aan elkaar vast en verstoppen de traanpunten. Kattenogen. Als jagers baseren katten zich voor een flink deel op hun gezichtsvermogen. Om de tijd dat ze kunnen jagen zo goed mogelijk te benutten, kunnen katten ook in de schemer goed zien. Dat vereist wel wat aanpassingen: ... HSIA YU [1956] geldt als een van de origineelste dichters van het Chinese taalgebied. De bundel ALS KATTENOGEN, die vijftig door vertaalster Silvia Mari ... Ogen van de kat | De Kattensite ... . De bundel ALS KATTENOGEN, die vijftig door vertaalster Silvia Marijnissen gekozen gedichten bevat, laat zien hoe deze in Taiwan geboren dichteres zich steeds meer is gaan bezighouden met de specifieke mogelijkheden van de taal. Als kattenogen. HSIA YU [1956] geldt als een van de origineelste dichters van het Chinese taalgebied. De bundel ALS KATTENOGEN, die vijftig door vertaalster Silvia Marijnissen gekozen gedichten bevat, laat zien hoe deze in Taiwan geboren dichteres zich steeds meer i...

INFORMATIE

AUTEUR
Hsia Yu
DIMENSIE
4,61 MB
BESTANDSNAAM
Als kattenogen.pdf

OMSCHRIJVING

HSIA YU [1956] geldt als een van de origineelste dichters van het Chinese taalgebied. De bundel ALS KATTENOGEN, die vijftig door vertaalster Silvia Marijnissen gekozen gedichten bevat, laat zien hoe deze in Taiwan geboren dichteres zich steeds meer is gaan bezighouden met de specifieke mogelijkheden van de taal.Het modere leven in al zijn facetten staat centraal in de poëzie van Hsia Yu. Zij maakt daarbij dankbaar gebruik van de zintuiglijke mogelijkheden die de haar geboden worden door haar drie grote passies: moderne muziek, dans en film. Vaak speelt ze in haar poëzie met clichés over vrouwen en mannen en hun interactie: ze vervormt die clichés, holt ze uit, keert ze binnenstebuiten.Vertaalster Silvia Marijnissen voorzag de bundel van een helder en boeiend nawoord, waarin zij onder meer ingaat op het spel dat de dichteres speelt met de taal, op het experimentele aspect in haar poëzie en op de keuzes waarvoor de vertaler door deze manier van schrijven telkens wordt gesteld.

Wil je het boek lezen?Als kattenogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hsia Yu. Lezen Als kattenogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN