Van nu en gisteren

Van nu en gisteren - Jan Deloof | Northernlights300.org

...eren in Nederland op de kaart. Nu van gisteren, Rotterdam ... 63 coronapatiënten overleden sinds gisteren, dodental ... ... . 291 vind-ik-leuks. VIDEOGRAPHY Omdat alles morgen van gisteren is Het lijkt erop dat de tv-kijker het liefst naar NPO kijkt deze zomer. Net als de voorgaande dagen wordt de top 3 gedomineerd door programma's van de publieke zender. Vooral Max vakantieman en Het mooiste van de klas scoorden bovengemiddeld. Gisteren was de aanbieding van het manifest Vrouwen Vluchtelingen Veiligheid, een mooie samenwerking tussen Vrouwen van Nu, NVVH-Vrouwennetwerk, NVR, Zonta Nederland en Passage. Lees hier het verslag... Fietsen door de Kempen van vro ... NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl ... . Lees hier het verslag... Fietsen door de Kempen van vroeger en nu. Trappen door gisteren en vandaag is een gratis fietsbrochure langs de mooiste erfgoedplekjes in 11 Kempense gemeentes. Meer info over de routes en de gpx-bestanden vind je hier.. Op papier. Haal de fietskaart gratis op: bij dagbladhandelaren in Herenthout...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Deloof
DIMENSIE
4,54 MB
BESTANDSNAAM
Van nu en gisteren.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Deloof (Zwevegem, West-Vlaanderen, 1930) wist het wel zeker: met Overzicht met stukjes (Boekscout, december 2016) en Wat achterblijft (Scriptomanen, juli 2018) had hij zijn laatste boeken het licht laten zien. Maar ja, als kleine sintels na een brand bleven toch nog enkele stukjes nagloeien en voor onrust zorgen. Die moesten toch ook nog een vlammetje kunnen opleveren?Dit zijn dus die kleine sintels, herinneringen van een oude knar. Herinneringen die opflakkeren, al of niet een op een met wat gebeurde en erg verscheiden van aard, maar wellicht nog het best samen te vatten onder de noemers ironie, erotiek en besef dat het einde nadert. Een en ander wordt nog extra kleur bijgezet door de zeer gevarieerde schilderijen van Joe Van Rossem (Heusden 1940 – Hansbeke 2004).

Wil je het boek lezen?Van nu en gisteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Deloof. Lezen Van nu en gisteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN