Publiceren op de iPad

Publiceren op de iPad - Wiebe de Jager | Northernlights300.org

...of uitgeefprofessional kunt publiceren op de iPad ... Gegevens van een ANBI publiceren op het internet ... . 'Publiceren op de iPad' is het nieuwste boek van Wiebe de Jager. Hierin legt hij uit wat erbij komt kijken om je boek als ebook in iBooks te publiceren. Nu de iPad op de markt is en lezen van e-books door gaat breken zijn er allerlei manieren om te zorgen dat je boek op de iPad beschikbaar komt. We bespreken drie methoden: Smashwords, ePub en ... Door de komst van de iPad krijgt digitaal lezen een nieuwe boost. Mensen die hun iPad aanvankelijk aanschaffen om ... Publiceren op de iPad - bibliotheek.nl ... . Mensen die hun iPad aanvankelijk aanschaffen om er mee het web op te gaan, spelletjes te spelen of video's te kijken zullen snel ontdekken dat een iPad in combinatie met de iBookstore prima functioneert als ereader. Mede gelet op het feit dat de iBooks app ook op talloze iPhones en iPods geïnstalleerd is, zal de iBookstore snel ... Door het ontbreken van Adobe Flash op de iPad is dit met de Safari-webbrowser niet mogelijk. Afhankelijk van het type licentie zijn beide magazine-varianten naar de iPad te publiceren. Hoe werkt het publiceren naar de iPad Om een magazine naar de iPad te publiceren dient deze opgemaakt te worden met de Magazine Editor. Mede gelet op het feit dat de iBooks app ook op talloze iPhones en iPods geïnstalleerd is, zal de iBookstore snel uitgroeien tot een ebookplatform van betekenis. In deze gids wordt beschreven hoe je als zelfstandige schrijver of uitgeefprofessional kunt publiceren op de iPad. Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl. Wiebe de Jager Publiceren op de iPad. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie ... Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek. Postcode: Vind mijn Bibliotheek. Delpher. Bekijk in Delpher. Praat mee op. Facebook; Twitter; Pinterest; Instagram; de Bibliotheek. Lid worden; Bibliotheek zoeken; Over deze site. Contact; Website­voorwaarden ... Vanaf heden is het mogelijk om snel en zonder technische kennis magazine...

INFORMATIE

AUTEUR
Wiebe de Jager
DIMENSIE
10,63 MB
BESTANDSNAAM
Publiceren op de iPad.pdf

OMSCHRIJVING

Publiceren op de iPad 1e druk is een boek van Wiebe de Jager uitgegeven bij Eburon Business. ISBN 9789059724198 Door de komst van de iPad krijgt digitaal lezen een nieuwe boost. Mensen die hun iPad aanvankelijk aanschaffen om er mee het web op te gaan, spelletjes te spelen of video's te kijken zullen snel ontdekken dat een iPad in combinatie met de iBookstore prima functioneert als ereader. Mede gelet op het feit dat de iBooks app ook op talloze iPhones en iPods geïnstalleerd is, zal de iBookstore snel uitgroeien tot een ebookplatform van betekenis. In deze gids wordt beschreven hoe je als zelfstandige schrijver of uitgeefprofessional kunt publiceren op de iPad. Het maken van ebooks in het ePub formaat en het vervolgens uploaden en verkopen van het digitale boek via de iBookstore staat hierbij centraal. Na het lezen van dit ebook weet je onder andere: - Hoe je een iTunes Connect account aanmaakt; - Hoe je een manuscript importeert en omzet naar een ePub bestand; - Hoe je afbeeldingen en een omslag invoegt in het ebook; - Hoe je een ePub ebook checkt op fouten en deze moet repareren; - Hoe het uploaden van een ePub bestand naar de iBookstore in zijn werk gaat; - Hoe je de promotie van je ebook kunt verzorgen. Wiebe de Jager is directeur van uitgeverij Eburon en medeoprichter van eReaders.nl. Hij schrijft veel over ebooks op zijn weblog en in vakbladen. Hij is daarnaast een veelgevraagd spreker op het gebied van digitaal uitgeven. Eerder verschenen van hem 'Zelf ebooks uitgeven' en 'Affiliate Marketing'.

Wil je het boek lezen?Publiceren op de iPad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wiebe de Jager. Lezen Publiceren op de iPad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN