De Reis naar diepere Waarheden

De Reis naar diepere Waarheden - D. Lanfers | Northernlights300.org

... niet zwaarmoedig maar wel vol passie. Dinsdagavond was hij vanuit Moskou vertrokken met de Transsiberië-express, bestemming Peking ... De Reis naar diepere Waarheden vergelijken en vandaag ... ... . Hij was al jaren gefascineerd door de Chinese visie op het leven en het was zijn droom geweest om daar ooit te zijn. 2.449 aanbiedingen in mei - Vind de waarheid | Nieuw op Marktplaats - Voor iedereen een voordeel. In de woestijn ontmoet de piloot de kleine prins, die 'anders' is - hij komt uit de hemel, van een andere planeet. Tegenover de in de techniek vastgelopen piloot, vertegenwoordigt hij de ziel. Het prinsje is een blond mannetje dat de kinderlijke ... De Reis naar diepere Waarheden - D. Lanfers - (ISBN ... ... . Tegenover de in de techniek vastgelopen piloot, vertegenwoordigt hij de ziel. Het prinsje is een blond mannetje dat de kinderlijke verwondering, het spontane vertrouwen en de onbegrensde verbeeldingskracht vertegenwoordigt die de piloot als volwassene is kwijtgeraakt....

INFORMATIE

AUTEUR
D. Lanfers
DIMENSIE
8,55 MB
BESTANDSNAAM
De Reis naar diepere Waarheden.pdf

OMSCHRIJVING

In onze hectische samenleving is een groeiende behoefte ontstaan aan zelfreflectie. Het boek van Dorrit Lanfers is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar bewustwording. Velen leven vanuit afgescheidenheid en de Reis laat je ervaren dat je ook voor heelheid in je leven kunt kiezen vanuit Vrije Wil. De auteur reikt met dit boek een opening aan om diepgaande innerlijke Wijsheden en Kennis te gaan ervaren.Zo kan de mens zich bevrijden vanuit een beperkend, klein zelfbeeld en vanuit Vrijheid en Liefde beginnen aan het werkelijk Leven, verbonden vanuit het Hart, waarnaar zo velen verlangen.Lanfers schrijft dicht bij het hart: herkenbaar, ontluikend, verrassend, pakkend en ontroerend. De lezer wordt meegenomen op een reis naar diepere waarheden. De eindbestemming is daarbij net zo belangrijk als de ervaring van het moment en de reis zelf. Zodra men ervoor kiest te willen veranderen, ontvangt men hulp en begint het prachtige proces van heling en beleving en ontwaakt naar een (her)nieuw(d) begin.In de vorm van de Stem ontvangt de lezer inzichten over Vrije Wil, Vergeving, Mededogen & Compassie, Waarheid, Vertrouwen & Overgave en Wijsheid en ontwaakt naar een (her)nieuw(d) Begin.“Alles wat jij creëert heeft haar uitwerking op dit universum.”

Wil je het boek lezen?De Reis naar diepere Waarheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Lanfers. Lezen De Reis naar diepere Waarheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN