Astrologie voor beginners

Astrologie voor beginners - M. Bollen | Northernlights300.org

.... Het meest voor de hand liggend is het volgen van een cursus over astrologie ... Jyotish astrologie (Werkboek 1) for beginners written by ... ... . Dat heeft zowel voor- als nadelen. Een voordeel is dat je zelf niet op zoek moet gaan en dat je voorgesneden koek krijgt. Dat kan echter ook een nadeel zijn. …voor gratis online cursussen astrologie van een ervaren docent, astroloog en auteur, zie hiernaast. De site bestaat sinds zomer 2004, en deze derde geheel vernieuwde versie was klaar voor gebruik op 4 april 2015, 10:47 uur. Basiscursus. Op dit moment staat er één cursus op deze site, de Basiscurs ... Astrologie voor beginners: de bouwstenen - De Magische Mens ... . Basiscursus. Op dit moment staat er één cursus op deze site, de Basiscursus, zie de link 'Cursussen' bovenin. Geplaatst in astrologie voor beginners, De Huizen | Getagged astrologie, astrologie voor beginners, het 9e huis, Het negende huis | 3 Reacties. Astrologie liefdesweek: Venus en Mars. Geplaatst op 18 juni, 2009 door Liz Hathway | Reageer als eerste. Astrologie voor beginners By Peter den Haring / juni 18, 2015 / Reacties uitgeschakeld voor Astrologie voor beginners Een astrologische computeruitdraai geeft je al een globaal beeld van de 'werkter­rei­nen' waarop iemands persoonlijk­heid in dit leven aan de slag wil. CatharinaWeb heeft een uitgebreide afdeling astrologie en horoscopen met veel gratis inhoud. Er is voor zowel beginners als gevorderden een heleboel informatie te vinden. Klaar voor een l...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Bollen
DIMENSIE
11,18 MB
BESTANDSNAAM
Astrologie voor beginners.pdf

OMSCHRIJVING

Astrologie voor beginners is een stap-voor-stap handleiding voor het leren berekenen en duiden van de horoscoop. Het is vooral bedoeld voor diegenen voor wie astrologie nog nieuw is en het 'moeilijke' berekenen van een horoscoop een hindernis vormt. Marian Bollen, die jarenlang aan diverse volksuniversiteiten astrologische cursussen gaf voor zowel beginners als gevorderden, pretendeert met Astrologie voor beginners geenszins het zoveelste 'astrologische handboek' te hebben geschreven. Het is de bedoeling van de schrijfster de weg naar de duiding van de horoscoop aanzienlijk te vereenvoudigen en de beginselen van de astrologie op duidelijke, voor iedereen begrijpelijke wijze uiteen te zetten. Het spreekt danook vanzelf dat er geen ingewikkelde en afwijkende systemen worden gevolgd. De prettige, niet 'schoolmeesterachtige' schrijfstijl en de vele duidelijke voorbeelden maken Astrologie voor beginners de ideale inleiding tot de praktische kanten van de astrologie.

Wil je het boek lezen?Astrologie voor beginners in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Bollen. Lezen Astrologie voor beginners Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN