Pijnbestrijding Onder Spoedeisende Omstandigheden

Pijnbestrijding Onder Spoedeisende Omstandigheden - J.J.L.M. Bierens | Northernlights300.org

...ikkelingsland Brazilië; havo SE CE Studieboek; 1984; Aartsmoeders; De cirkel; De zwarte dahlia Dit is het eerste artikel, in een reeks van twee, over pijnbestrijding bij traumapatiënten in de spoedzorg ... Spoedeisende geneeskunde - Medisch ... . Bierens JJLM, De Lange JJ, Zuurmond WWA, redactie. Pijnbestrijding onder spoedeisende omstandigheden. Maarssen: Elsevier Gezondheidszorg, 2003. 96 pagina's, € 16,50. ISBN 90-352-2651-8. Tijdschrift: Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2004 Auteur: E. Walma Linde Healthcare Benelux begrijpt dat u vragen kunt hebben over onze producten en diensten. Hier vindt u enkele van de veelgestelde vragen over RELIVOPAN® en pijnbestrijding Vries de G. (2003) P ... 7 Pijn en pijnbestrijding | mijn-bsl ... . Walma Linde Healthcare Benelux begrijpt dat u vragen kunt hebben over onze producten en diensten. Hier vindt u enkele van de veelgestelde vragen over RELIVOPAN® en pijnbestrijding Vries de G. (2003) Pijnbestrijding in de Ambulancehulpverlening, in: Pijnbestrijding onder spoedeisende omstandigheden. Redactie Bierens JJLM, Lange JJ, Zuurmond WWA. Elsevier Gezondheidszorg, Maarssen. Google Scholar Buy Pijnbestrijding onder spoedeisende omstandigheden 01 by J.J.L.M. Bierens, J.J. de Lange, W.W.A. Zuurmond (ISBN: 9789035226517) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Functioneel (vereist) Aan. Functionele Cookies zijn nodig om een website beter te laten functioneren. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden die zorgen dat u ingelogd blijft of die bijhouden wat er in een winkelwagentje zit. Deze specialist zorgt er verder voor dat uw behandelaar de optimale omstandigheden heeft om uw ingreep goed uit te voeren. PIJNBESTRIJDING. Binnen de afdeling anesthesiologie zijn een aantal anesthesiologen gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijn. Ook pijnbestrijding in het algemeen behoort tot het takenpakket. Het is belangrijk voor de pijnbestrijding om de medicatie volgens voorschrift van de arts in te nemen. ... Op deze manier kunt u de pijnpiek voorkomen. Daarnaast bouwt u een spiegel van het medicijn op, zodat de pijn beter onder controle is te krijgen. ... Ons doel is het verbeteren van de informatievoorziening na spoedeisende hulp. Peanuts , De Jaren 1950-1954 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Peanuts , De Jaren 1950-1954 PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Peanuts , De Jaren 1950-1954 1.6.3. ...

INFORMATIE

AUTEUR
J.J.L.M. Bierens
DIMENSIE
8,36 MB
BESTANDSNAAM
Pijnbestrijding Onder Spoedeisende Omstandigheden.pdf

OMSCHRIJVING

Helaas is er nog altijd weinig bekend over het pijnmechanisme. Bekend is dat het pijnsignaal via de zenuwweefsels en het centrale zenuwstelsel naar de hersenen wordt geleid en dat veel therapieën gericht zijn op het onderbreken van pijngeleiding. Met de pijnoorzaak wordt in veel gevallen niets gedaan, simpelweg omdat die vaak niet te achterhalen valt.Twaalf innovatieve methodenIn Pijnbestrijding onder spoedeisende omstandigheden worden twaalf innovatieve behandel-methoden aan de hand van praktijkvoorbeelden uitgediept. Elke methode wordt uitvoerig besproken en ondersteund door duidelijke infographics. Achtergronden, karakteristieke pathofysiologische mechanismen en anatomische banen van acute pijn worden uitgelicht. Ook wordt ingegaan op de psychologische aspecten van acute pijnbeleving.Vormen van pijnbestrijdingAan de hand van een praktijkcase wordt het thema 'Pijnbestrijding op straat' toegelicht. De relatie tussen heftige acute pijn en het posttraumatisch stress syndroom wordt gedetailleerd besproken, net als de pijn en angst bij langdurig ingeklemde slachtoffers. Andere thema's van het boek zijn: Pathofysiologie van acute pijn, effecten van hypovolemische shock op de farmacokiniek van pijnmedicatie, pijnlijke onderzoeken en behandelingen, het gebruik van lachgas en praktische mogelijkheden van medicamenteuze pijnbestrijding in de urgentiegeneeskunde, lokale anesthesietechnieken en perifere zenuwblokkades.Pijnbestrijding onder spoedeisende omstandigheden biedt tal van actuele behandelings-methoden voor behandelend artsen, anesthesisten en verpleegkundigen. Het boek wordt voorgeschreven als lesstof voor de meerjarige PAOG-cyclus (Post Academische Opleiding Geneeskunde) Urgentiegeneeskunde welke wordt georganiseerd door de afdeling anesthesiologie van het VU medisch centrum in Amsterdam.

Wil je het boek lezen?Pijnbestrijding Onder Spoedeisende Omstandigheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.J.L.M. Bierens. Lezen Pijnbestrijding Onder Spoedeisende Omstandigheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN