Interne controle in de praktijk

Interne controle in de praktijk - Thierry Van Loocke | Northernlights300.org

... eerste dag van de opleiding ga je concreet aan de slag met een opdracht in je eigen werkomgeving ... Interne controle in de praktijk - Accountancy - Hoger ... ... . Je voert in je eigen organisatie een interne controle uit en rapporteert hierover. Interne controle in de praktijk focust op de 'controlemaatregelen' die ondernemingen moeten nemen om een grotere zekerheid te verkrijgen omtrent de realisatie van hun doelstellingen, het vermijden van fouten en het beschermen van hun activa. Interne controle in de praktijk richt zich zowel tot studenten bedrijfsmanagement en bestuurswe ... Interne controle in de praktijk - Thierry Van Loocke ... ... . Interne controle in de praktijk richt zich zowel tot studenten bedrijfsmanagement en bestuurswetenschappen, (stagiair-) bedrijfsrevisoren en (stagiair-) accountants, als tot bestuurders, zaakvoerders en managers van kleine en middelgrote ondernemingen en mandatarissen van overheidsfuncties of van functies in vzw's. Interne controle in de praktijk richt zich tot studenten bedrijfsmanagement en bestuurswetenschappen, maar ook bestuurders, zaakvoerder en managers van kleine en middelgrote ondernemingen en mandatarissen van overheidsfuncties of van functies binnen vzw's kunnen met dit boek zeker aan de slag. Bestel: Interne controle in de praktijk Bestel Interne controle in de praktijk met ISBN/EAN 9789045555249 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je stu...

INFORMATIE

AUTEUR
Thierry Van Loocke
DIMENSIE
10,26 MB
BESTANDSNAAM
Interne controle in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Interne controle in de praktijk focust op de ‘controlemaatregelen’ die ondernemingen moeten nemen om een grotere zekerheid te verkrijgen omtrent de realisatie van hun doelstellingen, het vermijden van fouten en het beschermen van hun activa.

Wil je het boek lezen?Interne controle in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thierry Van Loocke. Lezen Interne controle in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN