Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9

Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9 - none | Northernlights300.org

...t voor de Gelderse geschiedenis. Vergelijken - Biografisch woordenboek Gelderland / Deel 9 - Boek Verloren b ... Bureau ISBN - J.A.E. Kuys ... .v., uitgeverij (908704321x) ISBN: 9789087043216 - Het Boek Biografisch woordenboek Gelderland / Deel 9 (908704321x) geschreven door Verloren b.v., uitgeverij bestel je op… Nieuw Nederlandsch biografisch woordenboek. Deel 9 (1933) ... Hij was een der hoofden van de patriotsche partij in Gelderland en zeer bevriend met de beide van der Capellens. In Nov. 1785 deed hij in de Staten van Gelderland het voorstel om den stadhouder [p. 1321] Nieuw Nederland ... Biografisch woordenboek Gelderland / Deel 9 - Biografisch ... ... . In Nov. 1785 deed hij in de Staten van Gelderland het voorstel om den stadhouder [p. 1321] Nieuw Nederlandsch Biografisch Woordenboek (NNBW) Het Biografisch Woordenboek van Nederland (BWN) is sinds jaar en dag het enige algemene en nationale biografisch woordenboek dat Nederland kent.. In dit wetenschappelijk naslagwerk zijn korte levensbeschrijvingen opgenomen van personen die in het recente of verre verleden op enigerlei wijze van betekenis zijn geweest in Nederland of in zijn overzeese gebiedsdelen. Koop nu Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9 van bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Ze figureren in dit nieuwe deel van het Biografisch Woordenboek Gelderland te midden van landelijk minder bekende, maar niet minder interessante Gelderse mannen en vrouwen uit het verre en recente verleden zoals bijvoorbeeld Frans Zwollo jr. edelsmid en theosoof, Willemine Verloop, uitgeefster uit Barneveld, en Zutphense kroniekschrijver Konrad van Achteveld. Nieuw Nederlandsch biografisch woordenboek. Deel 9 ... Op 24 Mei 1853 werd hij in het kiesdistrict Nijmegen tot lid der Provinciale staten van Gelderland gekozen. Raadslid, burgemeester en Statenlid bleef hij tot zijn overlijden. Hij huwde 13 Aug. 1849 Eugenia Cornelia Juliana van Berckel, ... Het Biografisch Woordenboek Gelderland (afgekort: BWG) is een seriewerk waaraan regelmatig nieuwe delen worden toegevoegd. Het eerste deel verscheen in 1998. In het Biografisch Woordenboek Gelderland staan korte biografieën van (overleden) mannen en vrouwen die op uiteenlopende manieren een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de provincie Gelderland. Biografisch Woordenboek Gelderland 4 bij geschiedenisboek-kopen.nl. De online geschiedenisboeken specialist. Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9: bekende en onbekende mannen en vrouwen uit de Gelderse geschiedenis Biografisch woordenboek Gelderland: ... en vrouwen uit de Gelderse geschiedenis: Amazon.es: I.D. Jacobs, J.A.E. Kuys: Libros en idiomas extranjeros Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9. Hij werd nationaal bekend als tv-presentator, maar Pierre Janssen was ook directeur van het Arnhems gemeentemuseum. David van O...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
5,71 MB
BESTANDSNAAM
Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9.pdf

OMSCHRIJVING

Hij werd nationaal bekend als tv-presentator, maar Pierre Janssen was ook directeur van het Arnhems gemeentemuseum. David van Oijen was lid van de Tweede Kamer voor de PvdA, maar hij was ook kloosterling in Huissen en actief in de Gelderse politiek. Koningin Wilhelmina was ook inwoonster van Apeldoorn. Het zijn de Gelderse kanten van deze BN'ers uit het verleden die hier voor het voetlicht worden gehaald. Ze figureren in dit nieuwe deel van het Biografisch Woordenboek Gelderland te midden van landelijk minder bekende, maar niet minder interessante Gelderse mannen en vrouwen uit het verre en recente verleden zoals bijvoorbeeld Frans Zwollo jr. edelsmid en theosoof, Willemine Verloop, uitgeefster uit Barneveld, en Zutphense kroniekschrijver Konrad van Achteveld. Tientallen auteurs zorgden weer voor ruim 45 biografieën van personen die elk op hun eigen manier hun sporen verdienden in de Gelderse geschiedenis.Het Biografisch Woordenboek Gelderland is een project van de Stichting Biografisch Woordenboek Gelderland.

Wil je het boek lezen?Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN