Agent 327 Hc03. dossier stemkwadrater

Agent 327 Hc03. dossier stemkwadrater - Martin Lodewijk | Northernlights300.org

...stripotheek"-reeks. Het album is in 1979 opnieuw uitgegeven door Oberon, als vierde deel van de Oberon/Eppo-reeks ... Agent 327 3 Dossier Stemkwadrater - Martin Lodewijk ... ... ... 03 Dossier Stemkwadrater. Overzicht Dossiers << Dossier 2. ... Agent 327 wordt opgepikt door de Nederlandse Fransicus Tietjerksteradeel, die met zijn zeilboot de Tipsy Mot bezig aan een one-man-zeiltocht rond de wereld. Nadat hij goed en wel aan boord is springen alle ruiten stuk. Dit is een lijst van albums uit de stripreeks Agent 327, getekend door Martin Lodewijk.. Officiële reeksen. Dit zijn de albums die in de officiële reeksen zijn uitgekomen: de Oberon/Eppo-reeks (uitg ... De geheimagent van Nederland: Agent 327 - 03 Dossier ... ... .. Officiële reeksen. Dit zijn de albums die in de officiële reeksen zijn uitgekomen: de Oberon/Eppo-reeks (uitgegeven door Oberon vanaf 1977) en; de nieuwe reeks (uitgegeven door Uitgeverij M tussen 2001 en 2004, door Uitgeverij L tussen 2005 en 2016 en door Don Lawrence Collection sinds 2016) AUTUER - Martin Lodewijk Korte Inhoud ; In dit historische dossier - opnieuw geletterd, opnieuw ingekleurd - herbeleeft de lezer het eerste grote dossier-avontuur van Agent 327. We schrijven de jaren zestig. De Koude Oorlog is in volle gang. Vanuit zijn schuilplaats maakt de sinistere Doctor Maybe zich op om met een verschrikkelijke uitvinding, de stemkwadrater, de wereldheerschappij naar zich ... Agent 327, the making of Hc03. de vrouwen van agent 327 (Paperback). Voor wie de in stripalbums gepresenteerde dossiers van Agent 327 - het geweten van... Zoek je naar de strip Dossier stemk...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Lodewijk
DIMENSIE
11,79 MB
BESTANDSNAAM
Agent 327 Hc03. dossier stemkwadrater.pdf

OMSCHRIJVING

In dit historische dossier - opnieuw geletterd, opnieuw ingekleurd - herbeleeft de lezer het eerste grote dossier-avontuur van Agent 327. We schrijven de jaren zestig. De Koude Oorlog is in volle gang. Vanuit zijn schuilplaats maakt de sinistere Doctor Maybe zich op om met een verschrikkelijke uitvinding, de stemkwadrater, de wereldheerschappij naar zich toe te trekken. De enige die deze mondiale ramp kan voorkomen is... precies, Agent 327! Maar uitgerekend op dat moment is hij op vakantie... Voor wie de in stripalbums gepresenteerde dossiers van Agent 327 - het geweten van Nederland - niet kent: Agent 327, die in werkelijkheid Hendrik IJzerbroot heet, is het geesteskind van auteur Martin Lodewijk (1939), die ook naam en faam geniet als bedenker en scenarioschrijver van de immens populaire sf & fantasy-reeks Storm. Voor zijn gehele oeuvre ontving Lodewijk in 1978 de Stripschapprijs, de hoogste onderscheiding die de Nederlandse stripwereld kent.

Wil je het boek lezen?Agent 327 Hc03. dossier stemkwadrater in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Lodewijk. Lezen Agent 327 Hc03. dossier stemkwadrater Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN