Zorgboek ADHD

Zorgboek ADHD - E.H.Coene | Northernlights300.org

...DHD bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt ... Vind adhd in Psychologie op Marktplaats ... . Het Zorgboek ADHD is voor ouders van kinderen met ADHD en voor volwassenen met ADHD. De informatie in het boek is bedoeld om een evenwichtig bestaan op te bouwen. Dat wil zeggen: zo min mogelijk hinder hebben van de lastige kanten van ADHD, zo veel mogelijk voordeel van de bijzondere kanten van ADHD. Daarbij komen een aantal bijzondere onderwerpen aan bod, zoals school, de gevolgen voor de ... Het Zorgboek ADHD is voor ouders van kinderen met ADHD en ... Zorgboek ADHD | Boeken.com ... ... Het Zorgboek ADHD is voor ouders van kinderen met ADHD en voor volwassenen met ADHD. De informatie in het boek is bedoeld om een evenwichtig bestaan op te bouwen. Dat wil zeggen: zo min mogelijk hinder hebben van de lastige kanten van ADHD, zo veel mogelijk voordeel van de bijzondere kanten van ADHD. Daarbij komen een aantal bijzondere onderwerpen Auteur: I. Vooren; H. Vinke; M. Peters; S. Kollaard; H. van Duijn; C. Flens, Prijs: € 19,95, ISBN/ISBN13: 9789086481538, Categorie: Boek, Het Zorgboek ADHD is voor o... adhd bij volwassenen, werk. Taal Nederlands Vers. datum 31/10/2014 NSTC 9789086482825 Wat is ADHD precies is en tot welke problemen kan het leiden? Het boek beschrijft ook de mogelijkheden van behandeling (medicijnen) en begeleiding (coaching). Verder gaat het in op een aantal bijzondere problemen waar volwassenen met ADHD geregeld mee te maken krijgen, zoals problemen op het werk en met verslavingen. Zorgboek ADHD is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Zorgboek ADHD PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Zorgboek ADHD Kinderen en volwassenen met ADHD zijn snel afgeleid, (meestal) erg druk en impulsief (eerst doen, dan denken). Dat is soms lastig. Kinderen hebben moeite zich aan te passen in het gezin en op school. Volwassenen met ADHD hebben moeite om de dagelijkse dingen te organiseren, thuis en op het werk. De omgeving weet zich niet altijd raad met het ADHD-gedrag. Zorgboek ADHD . Zorgboek manisch-depressieve stoornis Zorgboek hoofdpijn . Zorgboek Mannen 45+ Voedselallergie . Allergie . Zorgboek angst, fobie en paniek . Zorgboek Astma . Zorgboek Astma voor volwassenen Longkanker . Artritis psoriatica . ziekte van Parkinson ... ADHD (Zorgboek): Amazon.es: E. H. Coene, S. Kollaard, H. van Duijn, H. Vinke: Libros en idiomas extranjeros Get this from a library! ADHD : zorgboek. [C Flens; S Kollaard; et al] -- Medische en praktische informat...

INFORMATIE

AUTEUR
E.H.Coene
DIMENSIE
8,52 MB
BESTANDSNAAM
Zorgboek ADHD.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen en volwassen met ADHD zijn snel afgeleid, (meestal) erg druk en impulsief (eerst doen, dan denken). Dat maakt sommige dingen moeilijk voor ze. Een evenwicht vinden, daar gaat het eigenlijk om. Dit boek geeft uitgebreide informatie over ADHD, zowel bij kinderen als bij volwassenen. U vindt informatie over de medische achtergronden en de belangrijkste behandelingen (medicijnen, gedragstherapie, coaching). Verder gaat het boek in op een aantal bijzondere onderwerpen, zoals school, de gevolgen voor de partner en problemen op het werk. Ook komt een aantal ' moeilijke' onderwerpen aan bod, zoals seks en verslavingsproblemen.Het boek is ontwikkeld door Stichting September en veel vooraanstaande deskundigen en hun organisaties hebben hieraan meegewerkt. Natuurlijk hebben ook mensen meegewerkt die ADHD hebben. Door deze brede samenwerking geeft het boek goede, betrouwbare en praktische informatie.

Wil je het boek lezen?Zorgboek ADHD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.H.Coene. Lezen Zorgboek ADHD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN