Zevenhonderd Jaar Kasteel Dussen

Zevenhonderd Jaar Kasteel Dussen - T. van der Aalst | Northernlights300.org

...allo! Op zoek naar een Zevenhonderd Jaar Kasteel Dussen-boek geschreven door auteur T ... Engelenborg - Ziggo ... . van der Aalst? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! In 1990 werd de 'Stichting Vrienden van het Kasteel van Dussen' opgericht. Get this from a library! Zevenhonderd jaar kasteel Dussen : een bewogen geschiedenis. [Tom van der Aalst; et al] -- (Bouw)geschiedenis van Kasteel Dussen in Noord-Brabant. Stichting Vrienden van kasteel Dussen verkoopt het boek met de titel 'Zevenhonderd ... bol.com | Zevenhonderd Jaar Kasteel Dussen, T. van der ... ... . Stichting Vrienden van kasteel Dussen verkoopt het boek met de titel 'Zevenhonderd jaar kasteel Dussen, een bewogen geschiedenis'. Het boek is makkelijk geschreven en bevat veel wetenswaardigheden over het kasteel. Het boek kost €27,50 en is aan te schaffen tijdens de kerstrondleidingen in het kasteel. Het boek is ook te bestellen door een email te Van der Aalst, T., e.a., Zevenhonderd jaar kasteel Dussen: een bewogen geschiedenis, Wijk en Aalburg, 2003. Dit artikel is een bewerking van een tekst van M. Schlingmann, zoals eerder gepubliceerd op www.brabantserfgoed.nl Dussen - Vanaf 1 april is kasteel Dussen weer elke zondag open voor het publiek. Onder leiding van een gids is het kasteel te bezichtigen en worden er verhalen verteld over het heden en verleden van het kasteel. De rondleidingen beginnen op het hele uur om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Kasteel Dussen is een prachtig, klein kasteel en biedt vele mogelijkheden om uw huwelijksdag helemaal te laten slagen. Het kasteel biedt ruimte voor zowel de officiële huwelijksvoltrekking als het huwelijksfeest. Tevens biedt het de perfecte sfeer voor uw huwelijksfoto's. Tevens bestaat de mogelijkheid het boek met de titel 'Zevenhonderd jaar kasteel Dussen, een bewogen geschiedenis' aan te schaffen. Een toepasselijk cadeau voor diegenen die goede herinneringen hebben aan het kasteel. Er staan veel prachtige foto's in, zowel zwart-wit als full colour, en karikaturale tekeningen illustreren het boek. Zevenhonderd jaar Kasteel Dussen, een bewogen geschiedenis, Cees de Gast, (2003) Heemkundekring Heerlijckheid Oosterhout, jaargang 1993 nr 1, p. 1918-1919, Ir. Chr. Buiks. Resolutiën Staten-Generaal Oude en Nieuwe Reeks 1576-1630, Huygens ING. Tijdschrift Heemkundekring De He...

INFORMATIE

AUTEUR
T. van der Aalst
DIMENSIE
3,91 MB
BESTANDSNAAM
Zevenhonderd Jaar Kasteel Dussen.pdf

OMSCHRIJVING

In 1990 werd de 'Stichting Vrienden van het Kasteel van Dussen' opgericht. De Stichting heeft als doel het kasteel als cultuurhistorisch erfgoed te behouden en uit te dragen. Dit gebeurt onder andere door wekelijkse rondleidingen, muziekoptredens, kindervoorstellingen, lezingen en exposities. De Brabantse Kastelendag is het jaarlijks hoogtepunt.De Stichting heeft aanleiding gezien een boek over de geschiedenis van het kasteel samen te stellen. Dit boek, rijk voorzien van illustraties, belicht diverse aspecten over en rond het kasteel door de eeuwen heen.

Wil je het boek lezen?Zevenhonderd Jaar Kasteel Dussen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. van der Aalst. Lezen Zevenhonderd Jaar Kasteel Dussen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN