Mijn Kleine Held

Mijn Kleine Held - Martine Oborne | Northernlights300.org

...meesters die mijn vakkennis bijgebracht hebben ... Mijn kleine helden 0 - Kleine Helden - Jules Verne PDF ... ... .En het mooie is,dat ik nu de held ben van een aantal oud leerlingen , aan wie ik mijn vakkennis weer heb mogen overdragen.Hier ben ik trots op.(is geen opschepperij ! Mijn vader, Mijn held! Mijn vader is altijd mijn held geweest. Niet iemand die je klakkeloos op een voetstuk zet, maar gewoon mijn held. Hij ging en gaat dwars door muren voor me. Een vaste stabiele factor. Een rots waar ik altijd op kan leunen. Een m ... kleine held - Een kijkje in het leven van een normaal ... ... . Een rots waar ik altijd op kan leunen. Een man met een ontzettend groot hart en verantwoordelijkheidsgevoel. Mijn vader Mijn held! Boek Mijn kleine held. Mooi prentenboek met eenvoudige tekeningen over een klein kind dat allerlei avonturen beleefd. Hierbij is weinig tekst gebruikt. De tekst is op rijmvorm en iedere bladzijde is er een getal. Het boek is gemaakt door Martine Oborne en Ingrid Godon. Materiaal: Kaft: hardkarton en bladzijden van papier. Jij bent mijn kleine held. Voor jou wil ik in het licht blijven Om samen te vieren het leven en de lach Jij maakt de dag zoveel mooier Ik ben zo dankbaar dat ik jou in mijn leven mag ©wendyvanschaik2017. Dit delen: Tweet; Vind ik leuk:...

INFORMATIE

AUTEUR
Martine Oborne
DIMENSIE
8,31 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Kleine Held.pdf

OMSCHRIJVING

Een is zijn lachje, zijn stralende lach.Twee zijn z'n oogjes, fris als de dag.En zo wordt er in dit boek verder geteld, met alles wat zoal bij een babyleventje hoort: fruithapje, schone luier, zachte knuffels, naar het park...Aan het eind van zo'n dag zijn moeder en haar kleine held helemaal uitgeteld!Een prentenboek van Ingrid Godon, van wie eerder Wat moeten we doen met de Boe-hoe baby? verscheen.

Wil je het boek lezen?Mijn Kleine Held in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martine Oborne. Lezen Mijn Kleine Held Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN