Antwerpen, internationaal havenicoon

Antwerpen, internationaal havenicoon - E. Hooydonk | Northernlights300.org

..., INTERNATIONAAL HAVENICOON. EEN VISIE OP DE IDENTITEIT VAN ANTWERPEN ALS HAVENSTAD, Www ... Trein naar Antwerpen » Treintickets v.a. €20 » Goedkoop ... ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Hooydonk, Eric Van - Antwerpen, internationaal havenicoon / een visie op de identiteit van Antwerpen als havenstad Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Hooydonk, Eric Van - Antwerpen, internationaal havenicoon / een visie op de identiteit van Antwerpen als havenstad Antwerpen is een sluimerend havenicoon van wereldformaat. De haven is de vierde ter wereld, en de stad bezit een uitzonderlijk havengerelateerde ... Antwerpen, internationaal havenicoon | Boek.be ... . De haven is de vierde ter wereld, en de stad bezit een uitzonderlijk havengerelateerde cultuurhistorische rijkdom. De internationale uitstraling van Antwerpen als havenstand is echter beperkt. Hamburg, Liverpool, Marseille en Rotterdam cultiveren hun havenstadimago veel sterker. Antwerpen : internationaal havenicoon : een visie op de identiteit van Antwerpen als havenstad Trein naar Antwerpen Vanaf € 20 enkele reis In 1.12 uur in hartje centrum Antwerpen Met Thalys of Intercity Brussel Boek nu online uw treinticket Antwerpen! Train from Amsterdam to Antwerp, from € 20 . In 1.12 hours in the heart of Antwerp. With Thalys or Intercity Brussels. Book train tickets to Antwerp online now! Graanzuiger / Elevator 19 - havenicoon wordt sleutel in internationale samenwerking Het unieke stuk krijgt hierdoor een nieuwe toekomst en zal zowel in Antwerpen als in Rotterdam haar plaats in de... Antwerp international school . Founded in 1967, Antwerp International School (AIS) has a long tradition of excellence and offers a world-class international education in English. With 40 nationalities represented, AIS provides a holistic and personalised approach to teaching. De rol van de vrederechter bij de familiale vermogensplanning betreffende personen onder voorlop...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Hooydonk
DIMENSIE
8,55 MB
BESTANDSNAAM
Antwerpen, internationaal havenicoon.pdf

OMSCHRIJVING

Antwerpen is een sluimerend havenicoon van wereldformaat. De haven is de vierde ter wereld, en de stad bezit een uitzonderlijk havengerelateerde cultuurhistorische rijkdom. De internationale uitstraling van Antwerpen als havenstand is echter beperkt. Hamburg, Liverpool, Marseille en Rotterdam cultiveren hun havenstadimago veel sterker. In dit rijk geïllustreerde boek wordt een strategie ontwikkeld om de Antwerpse haven dichter bij de bevolking te brengen en om Antwerpen te profileren als de wereldhoofdstad van havencultuur. Het bevat tweehonderdvijftig ambitieuze voorstellen over cultuur, stadsontwikkeling, toerisme, city marketing en havenbeheer. Zij gaan van reactivering van de Scheldekaaien voor de zeescheepvaart, over de oprichting van een Wereldhavenmuseum en een Internationaal Havenkunstmuseum tot de restauratie van de Doelse kogge en de bouw van een cruiseterminal in Lillo. In zijn voorwoord nodigt Antwerps Havenschepen Marc Van Peel uit tot een breed debat.

Wil je het boek lezen?Antwerpen, internationaal havenicoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Hooydonk. Lezen Antwerpen, internationaal havenicoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN