Promotie cultuur en maatschappij Huur een huis Werkboek

Promotie cultuur en maatschappij Huur een huis Werkboek - Gerda Verhey | Northernlights300.org

...e van: Met dank aan: Vormgeving: Illustraties: Drukwerk: Gerda Verhey, Ruud Drupsteen, Caroline van den Kommer, Mary ... Studers | Promotie cultuur en maatschappij werkboek leuk ... ... . Nadere informatie In dit werkboek wordt het thema Naar het buitenland uit Infoboek 5 behandeld. De volgorde van de thema's in het infoboek is niet bindend. Daarom zijn de werkboekjes als losse boekjes per thema vormgegeven. De leerling leert wat er allemaal komt kijken als hij naar het buitenland gaat, bijvoorbeeld als hij op vakantie gaat, een uitstapje maakt, op schoolkamp of op familiebezoek gaat. In dit infoboek komen de volgende vijf thema's voor: Huur een huis, Werken en gezondheid, Naar het buitenland, Soci ... Bureau ISBN - Promotie cultuur en maatschappij | Naar het ... ... . In dit infoboek komen de volgende vijf thema's voor: Huur een huis, Werken en gezondheid, Naar het buitenland, Sociale zekerheid en Als je hulp nodig hebt. Bij elk thema is er een apart werkboek. De vijf domeinen (hoofdthema's) zijn: Rondom je ruimte, Op je gezondheid, Leuke dingen, Geldzaken en De maatschappij. In dit werkboek wordt het thema Eropuit! uit Infoboek 4 behandeld. De volgorde van de thema's in het infoboek is niet bindend. Daarom zijn de werkboekjes als losse boekjes per thema vormgegeven. De leerling leert waar hij aan moet denken of wat hij moet regelen als hij eropuit gaat. Er komen uitstapjes aan bod als naar een voetbalwedstrijd gaan, naar de disco, naar de stad, naar het pretpark ... In dit werkboek wordt het thema Zelfstandig wonen uit Infoboek 4 behandeld. De volgorde van de thema's in het infoboek is niet bindend. Daarom zijn de werkboekjes als losse boekjes per thema vormgegeven. De leerling leert wat er allemaal geregeld moet worden als hij een eigen woning krijgt. Denk aan de aansluiting voor telefoon, televisie, gas, water en licht. Promot...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda Verhey
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
Promotie cultuur en maatschappij Huur een huis Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

In dit werkboek wordt het thema Huur een huis uit Infoboek 5 behandeld. De volgorde van de thema's in het infoboek is niet bindend. Daarom zijn de werkboekjes als losse boekjes per thema vormgegeven. De leerling leert hoe hij een huurhuis of kamer kan vinden. Daarnaast leert hij wat er allemaal bij komt kijken als je een huurhuis of kamer hebt. Hij leert over vaste lasten, verzekeringen en belasting. De leerling leert dat hij eventueel huurtoeslag kan aanvragen, hoe het zit met het onderhoud van de woning en hoe je omgaat met je buren.

Wil je het boek lezen?Promotie cultuur en maatschappij Huur een huis Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda Verhey. Lezen Promotie cultuur en maatschappij Huur een huis Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN