Middeleeuwse studies en bronnen 81 - Op reis met Memoria

Middeleeuwse studies en bronnen 81 - Op reis met Memoria - Diversen | Northernlights300.org

...8090 82. Rolf Bremmer, Hir is eskriven. Lezen en schrijven in de Friese landen rond 1300 ... Bureau ISBN - H. Teunis ... . Een goed gestoffeerd geheugen helpt immers om de eigen levensreis tot een goed einde te brengen. De bijdragen in Op reis met Memoria belichten aspecten van de Pèlerinage, de vertalingen en bewerkingen ervan, en verwante middeleeuwse teksten over spirituele en mentale pelgrimages. Op reis met Memoria Middeleeuwse studies en bronnen (81) P. De Wilde Uitgeverij Verloren b.v. Non-fictie, informatieve boeken. Dit boek kopen? Zoe ... Queeste. Tijdschrift over middeleeuwse letterkunde in de ... ... . De Wilde Uitgeverij Verloren b.v. Non-fictie, informatieve boeken. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish De afschildering van de levensweg als ... Middeleeuwse studies en bronnen CXII - Profeet in eigen land (Paperback). Rijk Timmer presenteert een nieuwe kijk op het gedachtegoed van de bekende... Op zoek naar artikelen van P. de Wilde? Artikelen van P. de Wilde koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Op reis met Memoria (Middeleeuwse studies en bronnen): Amazon.es: Peter De Wilde: Libros en idiomas extranjeros Een goed gestoffeerd geheugen helpt immers om de eigen levensreis tot een goed einde te brengen. De bijdragen in Op reis met Memoria belichten aspecten van de Pèlerinage, de vertalingen en bewerkingen ervan, en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Diversen
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
Middeleeuwse studies en bronnen 81 - Op reis met Memoria.pdf

OMSCHRIJVING

De afschildering van de levensweg als pelgrimsreis is een oud en geliefd literair thema. Een invloedrijke uitwerking van dit onderwerp biedt de Pèlerinage de Vie humaine van de veertiende-eeuwse monnik Guillaume de Digulleville. De hoofdpersoon onderneemt een pelgrimstocht naar het nieuw Jerusalem, dat hij in een droomvisioen gezien heeft. Onderweg ontmoet hij helpers en belagers, verleiders en obstakels. De levendige visuele beschrijvingen van deze vaak bizarre personages en voorvallen maken de reis tot een kleurrijk en afwisselend geheel. Deze presentatievorm kan bedoeld zijn om een diepe en daardoor beklijvende indruk op de lezers of de toehoorders te maken. Een goed gestoffeerd geheugen helpt immers om de eigen levensreis tot een goed einde te brengen. De bijdragen in Op reis met Memoria belichten aspecten van de Pèlerinage, de vertalingen en bewerkingen ervan, en verwante middeleeuwse teksten over spirituele en mentale pelgrimages.

Wil je het boek lezen?Middeleeuwse studies en bronnen 81 - Op reis met Memoria in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diversen. Lezen Middeleeuwse studies en bronnen 81 - Op reis met Memoria Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN