Fidelma Hc02. een lijkwade voor een aartsbisschop

Fidelma Hc02. een lijkwade voor een aartsbisschop - Ferrer | Northernlights300.org

...r". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken ... Zuster Fidelma #2 - Een lijkwade voor een aartsbisschop ... ... . Koop nieuw of tweedehands . Zuster Fidelma deel 2 Een lijkwade voor een aartsbisschop - hardcover Prijs: € 18.95 Uitgever: Arboris Week 10, maart 2017. Tekeningen: Vila, Carlos Scenario: Munoz, Antonio Genre: Geschiedenis. ISBN: 978-9-03430-681-4 Vrijwel niemand weet dat Ierland veertien eeuwen geleden een - zelfs in onze ogen - zeer moderne en geëmancipeerde ... Zuster Fidelma deel 2 Een lijkwade voor een aartsbisschop - softcov ... Zuster Fidelma 2. Een Lijkwade voor een Aartsbisschop. hc ... ... ... Zuster Fidelma deel 2 Een lijkwade voor een aartsbisschop - softcover Prijs: € 8.95 Uitgever: Arboris Week 11, maart 2017. Tekeningen: Vila, Carlos Scenario: Munoz, Antonio Genre: Geschiedenis. ISBN: 978-9-03430-680-7 Vrijwel niemand weet dat Ierland veertien eeuwen geleden een - zelfs in onze ogen - zeer moderne en geëmancipeerde ... Lijkwade Voor Een Aartsbisschop is een zeer redelijke detective, die door de Roomse sfeer leesplezier verzekert. Ik hoop wel dat het volgende deel over Fidelma zich in Ierland afspeelt, waar deze non in haar natuurlijke omgeving is. Strips - Nederlandstalig FIDELMA HC02. EEN LIJKWADE VOOR EEN AARTSBISSCHOP Tremayne, Peter. GUUS SLIM COMPLEET HC04. STUDIE IN BLIKSCHADE Tillieux, Maurice Lijkwade voor een aartsbisschop | ISBN 9789034315090 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Vergelijken - Lijkwade voor een aartsbisschop / druk 1: een Keltisch misdaadmysterie (Zuster Fidelma (2) (Peter Tremayne) (2004) ISBN: 9789034315090 - Tapa blanda, Ausgabe: 1. Label: Leeskamer, Uitgeverij De, Leeskamer, Uitgeverij De, Produktgruppe:…...

INFORMATIE

AUTEUR
Ferrer
DIMENSIE
12,13 MB
BESTANDSNAAM
Fidelma Hc02. een lijkwade voor een aartsbisschop.pdf

OMSCHRIJVING

Vrijwel niemand weet dat Ierland veertien eeuwen geleden een - zelfs in onze ogen - zeer moderne en geëmancipeerde samenleving was. Zuster Fidelma van Kildare is nog maar midden twintig, maar heeft toch al een hoge post in het Ierse rechtssysteem. Daardoor wordt ze regelmatig gevraagd ingewikkelde kwesties te onderzoeken. In het najaar van 664 arriveert Fidelma in Rome. Daar wordt ze gevraagd samen met haar kameraad Eadulf de zojuist gepleegde moord op de aanstaande aartsbisschop van Canterbury te onderzoeken, de Saks Wighard. Hoofdverdachte is de Ierse monnik Ronan Ragallach en Bisschop Gelasius is bang voor een conflict tussen de Ierse en Saksische koninkrijken, als Ronan zonder een gedegen onderzoek veroordeeld wordt.Een lijkwade voor een aartsbisschop is het tweede deel van een stripreeks die gebaseerd is op de in de zevende eeuw in Ierland spelende Keltische thrillerserie Zuster Fidelma van de Engelse auteur Peter Tremayne. Het grote internationale succes van deze reeks (wereldwijd al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht) blijkt wel uit het feit dat er een bloeiende internationale Zuster Fidelma-fanclub bestaat, die elke twee jaar een weekend organiseert in Fidelma’s ‘woonplaats’, de Ierse stad Cashel (de volgende vindt plaats in september 2017).

Wil je het boek lezen?Fidelma Hc02. een lijkwade voor een aartsbisschop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ferrer. Lezen Fidelma Hc02. een lijkwade voor een aartsbisschop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN