Josuw Rust

Josuw Rust - Walter P. Van Der Roest | Northernlights300.org

...roman is een keiharde afrekening met de verknipte mensen uit zijn jeugd ... De rust vinden die in jou zit - Raakt Media ... . Authentiek van taal en meeslepend verteld is het een prachtige schets van het leven in de jaren veertig en vijftig in een Fries boerendorp. Rust, Josuw, Geschiedenis, Levensbeschrijving, Literaire non-fictie algemeen, autobiografieën, levensbeschrijvingen Taal Nederlands. Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek. Postcode: Vind mijn Bibliotheek. Versies. Josuw Rust. Uitgever PENN.n ... Josuw Rust: Amazon.es: Walter P. van der Roest: Libros en ... ... . Postcode: Vind mijn Bibliotheek. Versies. Josuw Rust. Uitgever PENN.nl, Leeuwarden Verschenen Josuw Rust. De eerste vijf jaar van zijn leven zag de jonge Josuw Rust geen andere kinderen dan zijn eigen broertjes en zusje. Het was oorlog en ze zaten opgesloten op Het Waterfabriek in Spannenburg, waar leidingwater voor de omgeving werd gemaakt. Liefde tussen man en vrouw, ouders en kinderen, was hem vreemd. Want zijn ouders hadden elkaar in het weeshuis leren kennen en daar een kille ... Josuw Rust: Amazon.es: Walter P. van der Roest: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Todos los ... Josuw Rust | Roest, Walter P. van der | ISBN: 9789077948705 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. COVID-19 Resources. Reliable information about the coronavirus (COVID-19) is available from the World He...

INFORMATIE

AUTEUR
Walter P. Van Der Roest
DIMENSIE
10,64 MB
BESTANDSNAAM
Josuw Rust.pdf

OMSCHRIJVING

De eerste vijf jaar van zijn leven zag de jonge Josuw Rust geen andere kinderen dan zijn eigen broertjes en zusje. Het was oorlog en ze zaten opgesloten op Het Waterfabriek in Spannenburg, waar leidingwater voor de omgeving werd gemaakt. Liefde tussen man en vrouw, ouders en kinderen, was hem vreemd. Want zijn ouders hadden elkaar in het weeshuis leren kennen en daar een kille omgang aan overgehouden.We maken kennis met zijn afschuwelijk magere moeder Jet, met wie hij al voor zijn geboorte in onmin leefde. Zijn vader was zo hard als de Bildtse klei waarvan hij afkomstig was.Toen kwam Nellie, zijn grote liefde. Ze brak zijn hart. Josuw Rust is het pseudoniem van Walter P. van der Roest, een debutant.Deze met vaart geschreven roman is een keiharde afrekening met de verknipte mensen uit zijn jeugd. Authentiek van taal en meeslepend verteld is het een prachtige schets van het leven in de jaren veertig en vijftig in een Fries boerendorp.

Wil je het boek lezen?Josuw Rust in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Walter P. Van Der Roest. Lezen Josuw Rust Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN