De stropploeg

De stropploeg - Koen Romeijn | Northernlights300.org

... 17-jul-2017 - De Stropploeg is een boek vol actie, spanning en sarcastische humor ... De Stroopstooker ... . In zijn debuut combineert Koen Romeijn Science Fiction met de menselijke psyche. De Stropploeg is een verrassend verhaal over robots en aliens, planeet aarde en outer space. Hoewel de cover mij in eerste instantie niet erg aansprak, was ik toch getriggerd om dit boek te lezen. Het pessimistische, stoere, maar vooral onaangepaste hoofdpersonage Evan wist al vanaf de wondermooie proloog mijn hart te stelen. De stropploeg. Wat ouderwetse SF werd uiteindelijk meeslepend Disclaimer: Ik ken ... Recensie: De stropploeg ­čôľ De Leesclub van Alles ... . De stropploeg. Wat ouderwetse SF werd uiteindelijk meeslepend Disclaimer: Ik ken de auteur niet en kocht het boek op Castlefest bij de stand van zijn uitgever, aangezien ik het belangrijk vind de... De Stropploeg, Koen P.H. Romeijn. Het verhaal gaat over Evan Delier, een arrogante klootzak die zijn weg niet kan en wil vinden in de manier van leven in Nieuw Pangea. Evan is gesteld op de ouderwetse manier en doet het liefst zo min mogelijk met moderne techniek. Terwijl hij een van de beste... Koen Romeijn (1979), muzikant en columnist, schreef in 2016 met De Stropploeg zijn debuut. Het is een sciencefictionroman die zich een kleine tachtig jaar in de toekomst afspeelt, in een van de rest van de aarde ge├»soleerde miljoenenstad die boven de wolken zweeft: Nieuw Pangea.Hoofdpersoon in dit... De strop ploeg - Koen P.H. Romeijn Titel: De stropploeg Auteur: Koen P.H. Romeijn Uitgeverij: Futuro 255 pagina's Over de auteur: Dit futuristische maar bovenal confronterende verhaal over Evan Deleir is het eerste boek van Koen P. H. Romeijn. Koen is muzikant en tekstschrijver. Als gitarist en... De Stropploeg is veruit de zwaarste divisie die je kunt treffe...

INFORMATIE

AUTEUR
Koen Romeijn
DIMENSIE
8,3 MB
BESTANDSNAAM
De stropploeg.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe voelt het om ergens niet te kunnen aarden? Wat doet het met iemand als hij vastgeroest zit op een plek die geenszins bevalt, en vanwaar ontsnappen onmogelijk lijkt? Hoe lang kan een mens dat volhouden voordat hij definitief breekt?Voor de wispelturige Evan is deze frustratie dagelijkse kost. Als talentvolle robottechnicus in het welvarende, maar volledig geïsoleerde Nieuw Pangea lijken de kansen voor het oprapen te liggen. Maar het leven in de zwevende metropool heeft Evan nooit kunnen bekoren. De frustratie en afkeer groeien met de dag, en Nieuw Pangea gaat hem steeds meer tegenstaan.Julius, zijn collega en tevens beste vriend, moet lijdzaam toezien hoe Evan zich in toenemende mate afzondert en afglijdt naar een doelloos bestaan waarin hij elk sprankje hoop of optimisme moedwillig lijkt te willen uitroeien. De avond voorafgaand aan hun indiensttreding bij de prestigieuze Strop Ploeg zijn beide mannen getuige van een bizar ongeval. Het blijkt het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen, en niet veel later nadert Evans onvermijdelijk breekpunt.Over de auteurDit futuristische maar bovenal confronterende verhaal over Evan Deleir is het eerste boek van Koen P. H. Romeijn. Koen is muzikant en tekstschrijver. Als gitarist en zanger en heeft met verschillende bands albums uitgebracht, en is hij veelvuldig op tournee in binnen- en buitenland. Daranaast schrijft hij columns.

Wil je het boek lezen?De stropploeg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koen Romeijn. Lezen De stropploeg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN