De Papaver Bloedt

De Papaver Bloedt - R. Baetens | Northernlights300.org

...maanzaad). In sommige streken wordt deze soort ook wel de kollenbloem genoemd (kol=heks) en nog een leuk weetje: in het Albanees heten ze 'Lule Flanules' vertaald: bloem met vlagjes ... Bloeit papaver orientale - Tuinadvies ... . De papaver bloedt is een verhaal over universele vrede in een mensenhart en hoop. Dat laatste vooral. Het boek wil een geheugen zijn voor mensen die geen lessen trekken uit geschiedkundige fouten. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Inhoud Taal De papaver bloedt is een verhaal over universele vrede in een mensenhart en hoop. Dat laatste vooral. Wanneer een auteur zijn v ... De papaver bloedt - R. Baetens - (ISBN: 9789059323193 ... ... . Nog geen reviews. Productspecificaties. Inhoud Taal De papaver bloedt is een verhaal over universele vrede in een mensenhart en hoop. Dat laatste vooral. Wanneer een auteur zijn voelhorens uitsteekt in een dolgedraaide samenleving die oververhit raakt en verzuipt in zinloos geweld, dan kan dat niet anders dan uitmonden in een boek als De papaver bloedt. De papaver bloedt. Onverdraagzaamheid en onbegrip. Wie heeft er geen moeite mee? Gedwongen door omstandigheden moeten Ybrahim en Kenneth samenleven. Het is niet vanzelfsprekend. Dat kost moeite. Wordt het onhoudbaar? Zara merkt weinig tekenen van toenadering die enige hoop rechtvaardigen. Racisme is nooit ver weg en toch… Zara kijkt met lede ogen naar zinloos geweld. De papaver bloedt is een verhaal over universele vrede in een mensenhart en hoop. Dat laatste vooral. Het boek wil een geheugen zijn voor mensen die geen lessen trekken uit geschiedkundige fouten. Productspeci...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Baetens
DIMENSIE
4,9 MB
BESTANDSNAAM
De Papaver Bloedt.pdf

OMSCHRIJVING

Onverdraagzaamheid en onbegrip.Wie heeft er geen moeite mee?Gedwongen door omstandigheden moetenYbrahim en Kenneth samenleven. Het isniet vanzelfsprekend. Dat kost moeite.Wordt het onhoudbaar? Zara merkt weinigtekenen van toenadering die enige hooprechtvaardigen. Racisme is nooit ver weg en toch…Zara kijkt met lede ogen naar zinloos geweld. Individueelof collectief in oorlogssituaties: zij vindt het te gek voorwoorden!De papaver bloedt is een verhaal over universele vrede ineen mensenhart en hoop. Dat laatste vooral.Het boek wil een geheugen zijn voor mensen die geenlessen trekken uit geschiedkundige fouten.

Wil je het boek lezen?De Papaver Bloedt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Baetens. Lezen De Papaver Bloedt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN