Kroatische literatuur in Nederland 6 - Een centimeter vanaf het geluk

Kroatische literatuur in Nederland 6 - Een centimeter vanaf het geluk - Marinko KoŠCec | Northernlights300.org

...ivel woontHet huis waar de duivel woont is een ... Plantage Overtoom - Dat rode spul ... ... Een centimeter vanaf het geluk Een groep jonge mensen, geluksvogels uit de zogenaamde transitielanden, hebben studiebeurzen gekregen om vanaf 1990 een paar jaar in de EU door te brengen. Wij volgen ze tot in het jaar 2040. Niemand zal verbaasd zijn dat de wereld ingrijpend is veranderd. Toch zagen wij het niet zó aankomen. Alle vier, Maša, Taša, Lees „Een centimeter vanaf het geluk" door Marinko Koščec verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Een centimeter vanaf het geluk is een intell ... Kroatische literatuur in Nederland - Een centimeter vanaf ... ... . Een centimeter vanaf het geluk is een intelligente en provocerende roman, voortreffelijk geschreven, actueel en tegendra... Lees „Een centimeter vanaf het geluk" door Marinko Koscec verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Een centimeter vanaf het geluk Een groep jonge mensen, geluksvogels uit de zogenaamde transitielanden, hebben studiebeur... Een centimeter vanaf het geluk (Kroatische literatuur in Nederland) (Dutch Edition) eBook: Koscec, Marinko, Ziegler, Alexander, Kregar, Sanja: Amazon.co.uk: Kindle Store Wat ons bij elkaar brengt, is de Kroatische, maar al enkele decennia in Amsterdam woonachtige vertaalster Sanja Kregar, die zich met haar uitgeverij KLIN (Kroatische Literatuur in Nederland) onvermoeibaar inzet voor het bekend maken van de literatuur uit haar mooie moederland. Een centimeter vanaf het geluk, M. Koscec. Een centimeter vanaf het geluk Een groep jonge mensen, geluksvogels uit de zogenaamde transitielanden, hebben studiebeurzen gekregen om vanaf 1990 een paar jaar in de EU door te brengen. Wij volgen ze tot in het jaar 2040. Niemand zal verbaasd zijn dat d Bestel Een centimeter vanaf het geluk van Marinko Koscec. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Buy Een centimeter vanaf het geluk (Kroatische literatuur in Nederland) (Dutch Edition): Read Kindle Store Reviews - Amazon.com Buy Een centimeter vanaf het geluk (Kroatische literatuur in Nederland) 01 by Košcec, Marinko, Kregar, Sanja (ISBN: 9789492160003) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Een centimeter vanaf het geluk | ISBN 9789492160010 direct en eenvoudig te best...

INFORMATIE

AUTEUR
Marinko KoŠCec
DIMENSIE
10,29 MB
BESTANDSNAAM
Kroatische literatuur in Nederland 6 - Een centimeter vanaf het geluk.pdf

OMSCHRIJVING

Een intelligente en provocerende roman, voortreffelijk geschreven, actueel en tegendraads.Een centimeter vanaf het gelukEen groep jonge mensen, geluksvogels uit de zogenaamde transitielanden, hebben studiebeurzen gekregen om vanaf 1990 een paar jaar in de EU door te brengen. Wij volgen ze tot in het jaar 2040. Niemand zal verbaasd zijn dat de wereld ingrijpend is veranderd. Toch zagen wij het niet zo aankomen.Alle vier, Maša, Taša, Rolo en Kix, zijn in hun sjofele studentenkamers voorlopig beter af dan thuis. Ze ploeteren voort, dobberen rond, azen op kansen, dromen van een toekomst en werken ernaartoe. Na hun studie gaan zij weer uit elkaar. Het levensverval brengt hen hooguit tot op één centimeter vanaf iets wat op geluk zou kunnen lijken. Meer zit er niet in. Ook met de wereld is het niet best gesteld: de EU en VN zijn uit elkaar gevallen, de vogelgriep heeft wereldwijd miljoenen slachtoffers gemaakt, drinkwater is een delicatesse geworden. Een deel van de mensheid krijgt zijn dagelijkse dosis tevredenheid uit een chip, de rest is verwilderd. Waar is het geluk gebleven? In onverwachte details.Marinko Koš?ec (1967) is geboren in Zagreb, Kroatië, waar hij naar eigen zeggen waarschijnlijk ook zal sterven. Ondertussen doceert hij Franse taal en literatuur aan de Universiteit van Zagreb, vertaalt Michel Houellebecq in het Kroatisch, schrijft opmerkelijke romans en reist de wereld rond. Koš?ec is een geestige verteller van stevige maar herkenbare kost waarin prangende dilemma's indringend worden opgediend. 'Een centimeter vanaf het geluk' is zijn vijfde roman en zijn eerste werk dat integraal is vertaald naar het Nederlands.

Wil je het boek lezen?Kroatische literatuur in Nederland 6 - Een centimeter vanaf het geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marinko KoŠCec. Lezen Kroatische literatuur in Nederland 6 - Een centimeter vanaf het geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN