Het avontuur van de olifanten

Het avontuur van de olifanten - Robbert Gorissen | Northernlights300.org

...ts. De gratis high-resolution foto van natuur, prairie, avontuur, dier, schattig, wildlife, wild, kudde-, grazen, Afrika, zoogdier, baby, fauna, savanne, vlakte, olifant ... Olifanten Spelletjes spelen op Elkspel, gratis voor iedereen! ... ... Buy Het avontuur van de olifanten 01 by Gorissen, Robbert (ISBN: 9789462549203) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Helaas neemt de mens steeds meer ruimte in voor landbouwactiviteiten, waardoor de leefruimte van de olifanten steeds kleiner wordt. Omdat ze toch aan hun 200 kg voedsel per dag moeten komen, is het een oplossing om de dieren in parken onder te brengen, waar ze worden verzorgd op kosten van de toeris ... Het avontuur van de olifanten - Robbert Gorissen ... ... . Omdat ze toch aan hun 200 kg voedsel per dag moeten komen, is het een oplossing om de dieren in parken onder te brengen, waar ze worden verzorgd op kosten van de toeristen die de olifanten willen bekijken. Jan van de Vossenberg, 23-05-2013 17:03 #2 In 1609 schreef Franciscus van Sales in zijn Introduction de la vie devote het volgende over olifanten : "Een olifant is een groot beest, maar hij is tegelijk een van de waardigste en intelligentste dieren die er bestaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Robbert Gorissen
DIMENSIE
10,15 MB
BESTANDSNAAM
Het avontuur van de olifanten.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhaal van Lars gaat over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Lars beleeft samen met zijn familie en vrienden avonturen. Een verhuizing, een talentenjacht, ruzie en nog veel meer. Hij gaat de uitdaging aan om te ontwikkelen en te groeien. In dit boek behandelen we 6 verschillende aspecten over ontwikkeling en leiderschap, speciaal geschreven voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Het gaat over jezelf durven zijn, dromen, samenwerken, talenten, leiderschap en groeien. Deze aspecten zijn weergegeven in een aantrekkelijk verhaal. Na elk hoofdstuk kun je praktisch aan de slag met de vragen en opdrachten. Kinderen leren zich hierdoor spelenderwijs te ontwikkelen. Volwassenen kunnen de kinderen begeleiden door middel van de extra informatie na elk hoofdstuk.

Wil je het boek lezen?Het avontuur van de olifanten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robbert Gorissen. Lezen Het avontuur van de olifanten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN