Een boek voor twee leesboek leerjaar 5/groep 7

Een boek voor twee leesboek leerjaar 5/groep 7 - Hilde van Keer | Northernlights300.org

...aarbij zijn een goede luisterhouding, hulp bieden, met fouten omgaan, complimentjes geven, … Dit boek voor de leesmakker en zijn leerling is in de eerste plaats op het vijfde leerjaar (groep 7) afgestemd, maar kan zeker ook voor andere groepen worden gebruikt ... Het alternatief voor de zorg PDF BOEK ... . Dit boek voor de leesmakker en zijn leerling is in de eerste plaats op het vijfde leerjaar (groep 7) afgestemd, maar kan zeker ook voor andere groepen worden gebruikt. Zie ook: Een boek voor twee. Verwerving van strategieën voor begrijpend lezen via peer tutoring Een boek voor twee - Leesboek leerjaar 2/groep 4 Een boek voor twee - Knutselkaart Een boek voor twee leesboek leerjaar 5/groep 7 is een geweldig boek. We raden u ... :: www.maklu.be :: Boekdetails :: Een boek voor twee ... ... . Zie ook: Een boek voor twee. Verwerving van strategieën voor begrijpend lezen via peer tutoring Een boek voor twee - Leesboek leerjaar 2/groep 4 Een boek voor twee - Knutselkaart Een boek voor twee leesboek leerjaar 5/groep 7 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Een boek voor twee leesboek leerjaar 5/groep 7 PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Een boek voor twee leesboek leerjaar 5/groep 7. Dit is een nieuw leesboek...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde van Keer
DIMENSIE
6,24 MB
BESTANDSNAAM
Een boek voor twee leesboek leerjaar 5/groep 7.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een nieuw leesboek vol spannende en grappige verhalen en opdrachten. De verhalen zijn uit de lijsten van de kinderjury en uit de uitleentoptien van bibliotheken uitgekozen. Samen met de oorspronkelijke of speciaal voor dit boek getekende illustraties maken de verhalen het leerproject zo aangenaam mogelijk en vergroot het boek het leesplezier. Naast lezen in dit boek moeten er ook opdrachtkaarten worden ingevuld: als leesmakker iets moeten uitleggen, maakt dat je het verhaal goed moet begrijpen en moet weten hoe de jongere leerling op een goede manier te helpen.Het boek is het werkinstrument bij de peer tutoring-methodiek die leerlingen uit het basisonderwijs ertoe aanzet elkaar bij begrijpend lezen te ondersteunen. Een eerder verschenen boek van dezelfde auteur wijdt zich aan dit concept. Aandachtspunten daarbij zijn een goede luisterhouding, hulp bieden, met fouten omgaan, complimentjes geven, …Dit boek voor de leesmakker en zijn leerling is in de eerste plaats op het vijfde leerjaar (groep 7) afgestemd, maar kan zeker ook voor andere groepen worden gebruikt.Uit de Inhoud:Hoi! – Waarover zal de tekst gaan? Ik snuffel en denk – Strategiekaart 1 – Het Spookuur – Allergie – Wat is een vulkaan? – Wat zal er gebeuren? Ik voorspel – Strategiekaart 2 – Wie/De ontvoering – Lievelingsdier – De slangenbezweerder – Casper en Hobbes – Waarover gaat het verhaal? Ik onthoud – Strategiekaart 3 – Sokken – Ninja – Richard Leeuwenhart en de minstreel – Welke woorden zijn moeilijk? Ik zoek en leer – Strategiekaart 4 – Neem een vivarium – Vanilla P. – Tyrannosaurus en Dromaeosaurus – Lieve Jarne – Kruisspin – Wie waren de Romeinen? – Stop! Snap je het nog? Ik controleer – Strategiekaart 5 – Vreselijk vergif – De afvalvreters – De weg zoeken – Waarom zijn er geen dinosauriërs meer? – Welk soort tekst is dit? Ik bepaal – Strategiekaart 6 – De O van oceaan – Over weer en klimaat – Het mannetje Haastje-rep – Uit de krant – Bij de dokter en ziek zijn – Heksensoep – De grootste kletskous – Gieren – Tatu tatu! – Horen en aanraken – Griezelen – Weekeinde wordt warm en zonnig – De film ‘Matilda’ – Groen haar – Dinosaurus superboek.Hilde Van Keer is verbonden aan de Vakgroep Onderwijskunde van de Universiteit Gent.

Wil je het boek lezen?Een boek voor twee leesboek leerjaar 5/groep 7 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde van Keer. Lezen Een boek voor twee leesboek leerjaar 5/groep 7 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN