Gevoelens

Gevoelens - Kim Torsin | Northernlights300.org

...ke verwantschap is er een verschil tussen emoties en gevoelens ... Gevoelens in Italiano - Olandese-Italiano Dizionario - Glosbe ... . Emoties en gevoelens zijn echter ieder op zijn eigen manier belangrijk voor ons. Gevoelens gaan soms gepaard met lichamelijke reacties, zoals zweten of een versnelde hartslag bij angst. Volgens sommige theorieën, zoals de James-Langetheorie, is het zelfs zo dat gevoelens niets anders zijn dan de bewustwording van lichamelijke reacties Gevoelens uiten. Wanneer we spreken over het uiten van gevoelens dan zijn we ... Verschil tussen emoties en gevoelens | GOAL trainingenGOAL ... ... . Wanneer we spreken over het uiten van gevoelens dan zijn we al een stap te ver. Het gaat heel vaak nog niet over het uiten van gevoelens. Er zit nog een stap voor namelijk: eigen gevoelens durven toestaan en erkennen. Zodra we dat doen, kunnen we praten over het uiten van gevoelens. Emoties en gevoelens opdrachten. Wil je aan de slag met emotie en gevoel? Gerichte emoties en gevoelens opdrachten kunnen je helpen om stap voor stap meer zicht te krijgen op hoe jij met emoties en gevoelens omgaat. Je vindt de opdrachten in het boek, maar ook in de online cursus Omgaan met emoties die ik bied. Deze cursus helpt je niet alleen om bewuster te worden van hoe jij met emoties en ... Gevoel 1) Aandoening 2) Aanvoelen 3) Begrip 4) Besef 5) Beweging 6) Bewust zijn 7) Bewustzijn 8) Een der zinnen 9) Een van de zinnen 10) Emotie 11) Feeling 12) Gemoed 13) Gemoedsaandoening 14) Gemoedsaard 15) Gemoedsbeweging 16) Gevoeligheid 17) Gewaarwording 18) Idee 19) Instinct 20) Intuïtie 21) Opwelling Om hun gevoelens verder te verkennen is een massage met een mannelijke masseur dan een veilig alternatief. Wil je echter experimenteren met seks, dan is het v...

INFORMATIE

AUTEUR
Kim Torsin
DIMENSIE
5,40 MB
BESTANDSNAAM
Gevoelens.pdf

OMSCHRIJVING

In deze gedichtenbundel staan gedichtjes over persoonlijke gebeurtenissen (oa: geboorte, huwelijk, zelfmoord, verlies, kindjes,...). Ook staan er zaken uit het dagelijkse leven gegrepen (roddels, schelden, eenzaamheid,...). Situaties en gevoelens waar ieder van ons wel eens mee te maken heeft.

Wil je het boek lezen?Gevoelens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kim Torsin. Lezen Gevoelens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN