Op armkracht naar Rome

Op armkracht naar Rome - J. Mollen | Northernlights300.org

...hem niet tegen. ... DE CAMINO OP ARMKRACHT ... Reitsma's Route naar Rome dl 1 Amsterdam - Garmisch ... ... . BE13 1030 6129 1439. [email protected] 0485/ 81 99 44. This site was designed with the Bestel Op armkracht naar Rome Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie. Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak Italië favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegev ... Op armkracht naar Rome door J. Mollen - Boekhandel Douwes ... . Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort. Op armkracht naar Rome J. Mollen • Boek • paperback. Samenvatting . Jan Mollen heeft deze pelgrimstocht gemaakt op pure armkracht met zijn handbike, onder begeleiding van Marja Jans met een busje. B&B Op Rome ligt buitendijks, als enige van het buurtschap. Middenin de groene uiterwaarden van de Maas, waar tal van vogels -waaronder kieviten en ooievaars- neerstrijken. Met uitkijk op een koeienweide. Puur natuur. Vanuit de B&B is het slechts 16 km naar 's Hertogenbosch en 8 km naar Zaltbommel. Op Rome wil Top Rome zijn. De Camino Op Armkracht. 527 likes · 11 talking about this. Swat'n (François) heeft de neuro-musculaire aandoening, HSP, en wil met zijn handbike van zijn woonplaats fietsen naar Compostela. In 8... Op armkracht naar Rome Laagste prijs €18,95 bij Wehkamp De laagste prijs van Op armkracht naar Rome met ISBN code 9789491080104 uit het genre Reizen & Talen vind je bij Prijsvergelijk. Rome, Italië. La Bella Roma is één groot openluchtmuseum: waar je ook kijkt, elke hoek van de straat ademt eeuwenoude historie! Het is zonder twijfel één van de mooiste steden ter wereld: Rome. Natuurlijk staat een bezoekje a...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Mollen
DIMENSIE
9,92 MB
BESTANDSNAAM
Op armkracht naar Rome.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Mollen heeft deze pelgrimstocht gemaakt op pure armkracht met zijn handbike, onder begeleiding van Marja Jans met een busje. Zij heeft hem onderweg bijgestaan en voorzien van eten en drinken en samen hebben ze een sportieve prestatie neergezet met onderweg vele ups en downs. Voor haar begeleiding wil ik Marja dan ook hartelijk bedanken. Wij hebben dit boekje dan ook samen opgesteld en geschreven.

Wil je het boek lezen?Op armkracht naar Rome in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Mollen. Lezen Op armkracht naar Rome Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN