Mert en Ellen - De perfecte locatie

Mert en Ellen - De perfecte locatie - Karin Bogaarts-Ros | Northernlights300.org

... Het blijft spannend tot het eind. Specificaties ... Mallorca met kinderen? Top 10 kindvriendelijke hotels ... ... . ISBN-nummer: 9789402153347 Bestel De perfecte locatie van Karin Bogaarts-Ros. ... Als er in Enschede een pyromaan actief lijkt te zijn, komen Mert en Ellen in actie. Tegelijkertijd is de docente Nederlands, Miranda, bezig om met haar klas een film te maken. Deze film moet de jeugd waarschuwen tegen de gevaren van drank. De perfecte locatie. Als er in Enschede een pyromaan actief lijkt te zijn, komen Mert en Ellen in actie. Tegelijkertijd is de docente Nederlands, Miran ... Boek: De perfecte locatie - Geschreven door Karin Bogaarts-Ros ... . Tegelijkertijd is de docente Nederlands, Miranda, bezig om met haar klas een film te maken. Deze film moet de jeugd waarschuwen tegen de gevaren van drank. Als de opnames plaats vinden in de keet van de familie van een van de leerlingen slaat de pyromaan toe en maakt zijn eerste slachtoffer. Mert en Ellen - De perfecte locatie. 18,00. Meer uit de serie Mert En Ellen. Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je graag. Onze ... Maar de verkeerde lijkt hiervoor verantwoordelijk te worden gehouden. Dit derde avontuur in de serie Mert en Ellen avonturen is al net zo verrassend en leest net zo makkelijk weg als de eerste delen 'Novemberblues' en 'De perfecte locatie'. Het is zeker een aanrader. 7 lezers volgen deze auteur Volgen Volg jeNiet volgen Karin Bogaarts-Ros Vrouw KarinBogaarts Mert en Ellen, het speurdersduo van Karin Bogaarts-Ros breieninpeking.nl/ Ik ben gek op lezen, schrijven, breien en bakken. Van mijn hand verschenen: "Novemberblues", "De perfecte locatie" en "Instortingsgev... De Mert in Swalmen. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, foto's, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Bekijk de profielen van mensen met de naam Ellen Mertz. Word lid van Facebook om in contact te komen met Ellen Mertz en anderen die je mogelijk kent.... El Portal de San Lazaro: Heerlijk hotel, perfecte locatie en fantastisch personeel - Bekijk 118 reizigersbeoo...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Bogaarts-Ros
DIMENSIE
9,44 MB
BESTANDSNAAM
Mert en Ellen - De perfecte locatie.pdf

OMSCHRIJVING

Als er in Enschede een pyromaan actief lijkt te zijn, komen Mert en Ellen in actie. Tegelijkertijd is de docente Nederlands, Miranda, bezig om met haar klas een film te maken. Deze film moet de jeugd waarschuwen tegen de gevaren van drank. Als de opnames plaats vinden in de keet van de familie van een van de leerlingen slaat de pyromaan toe en maakt zijn eerste slachtoffer. Ellen krijgt het zwaar te verduren als de dader in haar familiekring gezocht moet worden. De pyromaan wordt steeds onvoorzichtiger en onberekenbaarder, kunnen Mert en Ellen hem ontmaskeren voor er meer slachtoffers vallen?Als het net zich om de dader lijkt te sluiten, komt Ellen in de problemen. Hebben de jonge onderzoekers zich vergist?Ook dit tweede boek in de serie Mert en Ellen avonturen is een page-turner. Het blijft spannend tot het eind.

Wil je het boek lezen?Mert en Ellen - De perfecte locatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Bogaarts-Ros. Lezen Mert en Ellen - De perfecte locatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN