Kreukelzone

Kreukelzone - Margaret van Mierlo | Northernlights300.org

...ligheid en gezondheid van de inzittenden voorop staat ... kreukelzone - Vertaling Nederlands-Frans ... . Kreukelzone In deze proef wordt onderzocht of de dikte van de kreukelzone invloed heeft op de botskracht. Met dit experiment ga ik na of de dikte van een kreukelzone invloed heeft op de kracht die op een auto werkt tijdens een botsing. Online vertaalwoordenboek. EN:kreukelzone. voorziening in de voor- en achterkant van je auto die bij een botsing de schok opvangt - shock absorber cadeauboek Kreukelzone, Peter de Zwaan, ISBN 9789082661200. In het cadeauboek Kreukelzone zijn 52 columns gebun ... Kreukelzone - 4 definities - Encyclo ... . In het cadeauboek Kreukelzone zijn 52 columns gebundeld over ouder worden. Het gaat om de andere kant van het ouder worden: de kant zonder vreselijke ziektes, maar met kleine ongemakken, ergernissen en gekkigheden waar soms over te treuren valt, maar vaker om te grinniken of op z'n minst te glimlachen. KREUKELZONE Inleiding Een kreukelzone is het gebied van een auto dat bij een aanrijding op een bepaalde, vooraf berekende, manier vervormt. Kreukelzones horen de botsing te "absorberen". De krachten worden zo voor een deel door de carrosserie opgenomen, zodat de bestuurder en zijn passagiers minder van de botsing opvangen. Een kreukelzone is een speciaal ontworpen gedeelte van de carrosserie (link carrosserie) dat bij een aanrijding in elkaar deukt zodat de krachten die vrijkomen worden geabsorbeerd. Door het opvangen van de vrijgekomen krachten wordt de bestuurder beter beschermd tegen letsel. Kreukelzone: Kreukelzones zijn delen van een zelfdragende carrosserie die voor krachten in een bepaalde richting moedwillig verzwakt is. Tot de kreukelzones behoren bijv. de kofferbak of het front rondom de motor. De regen tikt tegen het raam om het mij...

INFORMATIE

AUTEUR
Margaret van Mierlo
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
Kreukelzone.pdf

OMSCHRIJVING

Twee vrouwen proberen gedurende een intensief halfjaar een deadline te halen. Kunstschilder Ciss houdt in het najaar haar eerste expositie en journaliste Iris wil haar boek over het leven van Ciss voltooien. Daarnaast werkt ze aan een opdracht die haar in contact brengt met Syrische vluchtelingen. Een schilderij waar Ciss mee bezig is, vormt een mysterieuze schakel tussen Iris en een van de asielzoekers, die een trauma moet verwerken. Ook Ciss worstelt met een verleden dat haar niet los lijkt te laten, waardoor de spanningen toenemen. Iris krijgt te maken met misverstanden en tegenslagen en komt in een lastig parket. Hoewel de hoofdpersonen in Kreukelzone eveneens voorkomen in de twee andere romans van Margaret van Mierlo - 'Hemelse koffie' en 'De zandlezer' - is dit boek ook los te lezen.Margaret van Mierlo (Weert, 1949) besefte al tijdens haar jeugd dat het geschreven woord haar naar andere werelden brengt. Na haar opleiding tot verpleegkundige werkte Margaret in huisartsenpraktijken. Haar belevenissen werden gepubliceerd in verschillende medische tijdschriften. Daarnaast schreef ze diverse medische studieboeken en in 2006 debuteerde ze met haar roman 'Hemelse koffie', die in 2014 opnieuw werd uitgegeven bij Palmslag.

Wil je het boek lezen?Kreukelzone in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margaret van Mierlo. Lezen Kreukelzone Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN