De Legende van Het Wisselkind: 001 Het buitenbeentje

De Legende van Het Wisselkind: 001 Het buitenbeentje - Xavier Fourquemin | Northernlights300.org

...ek je naar de strip Het buitenbeentje van Dubois Pierre, Fourquemin Xavier, De Legende van het wisselkind? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort ... Het Buitenbeentje (De Legende van het Wisselkind,#1) ... . De Legende van het Wisselkind is een fantasy stripverhaal uitgegeven door Le Lombard.Scenarist is Pierre Dubois, tekenaar is Xavier Fourquemin, inkleurder is Scarlett Smulkowski.. Verhaal. Volgens de legende wordt elke eeuw een pasgeboren jongen veranderd door de elfen. Hij kan met de natuur praten en beschikt over magische krachten. Wisselkind 04. schaduwranden (Losbladig). In holle bomen, in donkere bossen, in alle ... Legende van het Wisselkind, de | Comic Stripshop, online ... ... . Hij kan met de natuur praten en beschikt over magische krachten. Wisselkind 04. schaduwranden (Losbladig). In holle bomen, in donkere bossen, in alle weiden en velden, in elke steen... Overal leeft de geest van de... Het buitenbeentje Legende van het Wisselkind, de #1. Deel: 1 Door: Dubois, Pierre & Fourquemin, Xavier Genre: Fantasy Verschenen: Week 37, september 2008 Uitgever: Lombard Prijs: € 9.95 Schrijf een recensie. Legende van het Wisselkind, de - Integraal Legende van het Wisselkind, de #0. Deel: 0 Door: Dubois, Pierre & Fourquemin, Xavier Genre ... Uw De Legende van het Wisselkind strips en nog ruim 4500 andere reeksen kan U in onze online stripverhalen bibliotheek downloaden en offline lezen. Lees eerst de FAQ aub. Legende van het wisselkind-1 - Het buitenbeentje . Legende van het wisselkind, de - 1 Het buitenbeentje . € 10,50 . We gebruiken cookies op onze website, maar alleen voor een betere surfervaring. Sluit Meer info. De Poort, De Gentse stripwinkel reusachtig g...

INFORMATIE

AUTEUR
Xavier Fourquemin
DIMENSIE
7,28 MB
BESTANDSNAAM
De Legende van Het Wisselkind: 001 Het buitenbeentje.pdf

OMSCHRIJVING

In de bossen op de heide van Dartmoor gaan tal van geheimen schuil. Het wemelt er van de legendarische wezens die onzichtbaar zijn voor wie niet goed uit zijn ogen kijkt. Dat geldt beslist niet voor Scrubby. Als elfenkind dat bij zijn geboorte is verruild van een mensenbaby, heeft hij toegang tot de sprookjeswereld. En hoewel hij op een gegeven moment uit zijn bos moet verhuizen naar de jungle van het 19de-eeuwse Londen, zal het bos hem nooit in de steek laten. Samen met Pierre Dubois, befaamd kenner van de Keltische legenden, bewijst Xavier Forquemin ons eens te meer zijn talent als tekenaar van monsters en zijn voorkeur voor meer dan levensechte sfeerbeelden!-Een eersteklas tekenaar en een beroemd elfoloog bundelen hun krachten, met een verbluffend resultaat.-Een meeslepend avontuur à la ‘Peter Pan’ van Loisel, dat zich deels in de elfenwereld, deels in het Victoriaanse Londen afspeelt.

Wil je het boek lezen?De Legende van Het Wisselkind: 001 Het buitenbeentje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Xavier Fourquemin. Lezen De Legende van Het Wisselkind: 001 Het buitenbeentje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN