Competentietraining marketing

Competentietraining marketing - L. Broekhuizen | Northernlights300.org

...reren. Het biedt niet alleen de theorie van marketing in een notendop, maar geeft ook de ontwikkeling van vaardigheden een prominente plaats ... Competentietraining Marketing | BoekenPlatform.nl ... . 'Competentietraining marketing' biedt een stevige basis voor de toekomstige manager om in een marketingomgeving te kunnen functioneren. In deze competentietraining worden niet alleen kennisaspecten behandeld, maar neemt ook de ontwikkeling van vaardigheden een belangrijke plaats in. Een juiste attitude, ... Competentietraining marketing biedt een stevige basis voor de toekomstige manager om in een marketingomgeving suc ... Competentietraining - Competentietraining marketing ... ... . Een juiste attitude, ... Competentietraining marketing biedt een stevige basis voor de toekomstige manager om in een marketingomgeving succesvol te kunnen functioneren. In deze competentietraining worden niet alleen kennisaspecten behandeld, maar neemt ook de ontwikkeling van vaardigheden een belangrijke plaats in. Een juiste attitude, ... Marketing is niet alleen een filosofie, maar ook een uitstekend instrument om organisaties verder te helpen en de klant echt centraal te stellen.Competentietraining marketing biedt een stevige basis voor de toekomstige manager om in een marketingomgeving te kunnen functioneren. In deze competentietraining worden niet alleen kennisaspecten behandeld, maar neemt ook de ontwikkeling van ... Competentietraining marketing biedt een s...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Broekhuizen
DIMENSIE
3,74 MB
BESTANDSNAAM
Competentietraining marketing.pdf

OMSCHRIJVING

Competentietraining marketing biedt een praktische basis voor de toekomstige manager om in een marketingomgeving succesvol te kunnen opereren. Het biedt niet alleen de theorie van marketing in een notendop, maar geeft ook de ontwikkeling van vaardigheden een prominente plaats. Een juiste attitude, een sterke motivatie en de nodige marketingbagage maken de manager verder competent om kansen te ontdekken, en deze ook ten volle te leren benutten.Elk hoofdstuk bevat beknopte theorie over het onderwerp, een lijst van kernbegrippen en een competentietraining. Deze praktijkgerichte competentie­trainingen dagen de lezer uit de geleerde theorie direct in de praktijk toe te passen.Behandelde onderwerpen: marketingstrategie en marketingmanagement, markt­onderzoek, business-to-businessmarketing, consumentengedrag, retailmarketing, de marketingmix, e-commerce, e-business en e-marketing en commerciële berekeningen.

Wil je het boek lezen?Competentietraining marketing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Broekhuizen. Lezen Competentietraining marketing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN