Basishandleiding Office 2010

Basishandleiding Office 2010 - Anton Aalberts | Northernlights300.org

...naar Mijn account. Voordat u begint 'Basishandleiding Office 2019' door Anton Aalberts - Onze prijs: €15,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Basishandleiding Office 2016 bij Boeken ... Basishandleiding Office 2019 door Anton Aalberts (Boek ... ... .com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Office 2016 is ook als online abonnement te gebruiken onder de naam Office 365! Boek: Basishandleiding Office 2016 - Geschreven door Anton Aalberts Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. De 'Basishandleiding Word 2013 in één oogopslag' is onmisbaar voor iedereen die meteen optimaal aan de slag wil met versie 2013 van het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld: Word van Micros ... Bureau ISBN - Basishandleiding Beter werken met Office 2019 ... . De 'Basishandleiding Word 2013 in één oogopslag' is onmisbaar voor iedereen die meteen optimaal aan de slag wil met versie 2013 van het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld: Word van Microsoft. Glashelder wordt de bediening van Word 2013 uitgelegd, en daarbij passeren veel handige tips & trucs de revue, bijvoorbeeld voor het maken van brieven, scripties, mailings enzovoort! Microsoft Excel is het meest gebruikte rekenprogramma ter wereld. De mogelijkheden van Excel 2010 zijn onbeperkt, maar echt aan de slag gaan met rekenbladen en grafieken is een kunst en kunde. Deze 'Basishandleiding' is overzichtelijk, beknopt en ongelooflijk praktisch. Onmisbaar voor iedereen die snel en simpel het onderste uit de kan wil halen met Excel 2010. Office 2016 is de nieuwste versie van verreweg het populairste totaalpakket van Microsoft-programma's voor thuis, bij studie en op kantoor. De meest gebruikte programma's van Office 2016 zijn ook de drie meest gebruikte programma's ter wereld: Word, Excel en PowerPoint.Office 2016 is ook als online abonnement te gebruiken onder de naam Office 365!Deze «Basishandleiding Office 2016» is de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Anton Aalberts
DIMENSIE
11,5 MB
BESTANDSNAAM
Basishandleiding Office 2010.pdf

OMSCHRIJVING

Word & Excel & PowerPoint zijn verreweg de meest gebruikte programma's ter wereld voor tekstverwerking, cijferverwerking en presentaties. In het onderwijs en in het bedrijfsleven zijn Word & Excel & PowerPoint de absolute standaard voor gebruikers van elke leeftijd en van elke opleiding.Deze Basishandleiding Office 2010 is de handigste, compleetste, gemakkelijkste en overzichtelijkste manier om razendsnel het beste uit de meest gebruikte Office 2010-programma's te halen! Dankzij de glasheldere, geheel visuele opzet, de snelle maar stapsgewijze uitleg, het complete overzicht, en het uitgekiende register is dit boek bij uitstek geschikt om direct aan de slag te gaan met Word & Excel & PowerPoint 2010! Nog nooit was het zo gemakkelijk om Office 2010 optimaal te gebruiken.De Basishandleiding Office 2010 is beknopt, superhandig en eenvoudigweg onmisbaar!

Wil je het boek lezen?Basishandleiding Office 2010 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anton Aalberts. Lezen Basishandleiding Office 2010 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN