Volg de vogels

Volg de vogels - Hilbert Kuik | Northernlights300.org

...en om 19:55u op NPO 2! De vogels hebben zich genesteld in een bloembak voor het raam ... Vogels fotograferen: 12 tips • Vink Academy ... . Baart woont in het centrum van Geel, een plaats met zo'n 40.000 inwoners. Dat de oehoe en haar jongen zich daar vertonen en ook ... Een product van Vogel's is ontworpen voor een lange en nuttige levensduur. De meeste van onze producten worden geleverd met een levenslange garantie. Onze designers en technici zorgen ervoor dat elk product vervaardigd is volgens hun strenge normen. Van begin tot eind. In elk detail. Wanneer voer je vogels en wat is de beste plek ... bol.com | Volg de vogels, Hilbert Kuik | 9789492020253 ... ... . Van begin tot eind. In elk detail. Wanneer voer je vogels en wat is de beste plek voor een vogelsnack? Welke vogel lust wat en hoe maak je een feestmaal voor ze? Bij OERRR leer je alles over het helpen van vogels in de winter. De Mokbaai, De Schorren, De Muy, De Slufter, Het Wagejot; een weekend of zelfs een hele vakantie is te kort om dit allemaal goed af te zoeken naar vogels. Texel bereik je via de veerboot, die vertrekt vanaf Den Helder. Alle ins en outs en waar op welk moment de vogels verblijven, zijn te vinden op het vogelinformatiecentrum. Texel. 6. De Rottemeren...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilbert Kuik
DIMENSIE
3,39 MB
BESTANDSNAAM
Volg de vogels.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn nieuwe bundel 'Volg de vogels en andere waanzin' portretteert Hilbert Kuik 14 personages die op z'n minst zonderling zijn te noemen. Zelf noemt hij het ''psychiatrische verhalen'' over mensen die dicht bij huis toch de weg kwijt raken en op een gegeven moment de wereld van de realiteit inruilen voor die van de fantasie en de waan. Het zijn met vaart en humor geschreven verhalen waarin zorgvuldig toegewerkt wordt naar plots en ontknopingen die verrassend, luguber of onthutst ontroerend zijn.Hilbert Kuik publiceerde eerder romans en verhalenbundels bij Meulenhoff en enkele psychologisch thrillers bij Signatuur /Bruna. Hij kreeg de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs in 1978 voor zijn roman 'Het Schot' en gooide hoge ogen met zijn eerste verhalenbundel 'Ojongensjongens, wat een gepiep' (1972). Gerrit Komrij schreef daarover in Vrij Nederland: ''En er is maar één feil die Hilbert Kuik uiteindelijk de lauwerkrans onthoudt: de 'ongesmeerde broodjes' van bladzijde 148 zijn op bladzijde 149 opeens gesmeerde broodjes', terwijl het jammer genoeg dezelfde broodjes zijn.Zijn passie voor schrijven ontwikkelde zich tijdens zijn studie in de Medicijnen. Van 1959 tot 1961 was hij redacteur van het studentenweekblad Propria Cures. Na zijn studie werkte hij van 1966 tot 1969 als arts in een psychiatrische inrichting in Oeganda (Oost Afrika). Zijn brieven in Vrij Nederland over zijn belevenissen daar, werden in 1970 gebundeld in zijn eerste boek ''Vreemde Eend''. Hilbert Kuik was als psychiater/psychotherapeut werkzaam bij een Amsterdamse GGZ-instelling.

Wil je het boek lezen?Volg de vogels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilbert Kuik. Lezen Volg de vogels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN