Pelgrimswandelingen in Limburg

Pelgrimswandelingen in Limburg - M. Debets | Northernlights300.org

... 8931 2726 van "Pelgrimstochten, 3630 Maasmechelen" ... Pelgrimswandeling Maastricht - Pelgrim in Limburg ... . Pelgrimswandelingen in Limburg 16 rondwandelingen van de Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden Yvonne Cox TIC, 127 p. - 2007 ISBN: 9789078407225. Wandelgidsen Pelgrimsroutes Nederland Dagwandelingen Vorige; Volgende; Gerelateerd. Pelgrimstochtjes van een dag in eigen land 20 x logeren ... In het voor- en najaar van 2020 organiseert Pelgrim in Limburg verschillende wandelweekenden en dagwandelingen. Daarnaast kun je op eigen houtje genieten van Pel ... Wandelgids Pelgrimswandelingen in Limburg | TIC ... ... . Daarnaast kun je op eigen houtje genieten van Pelgrimswandeling Maastricht, een mooie dagwandeling die je gratis kunt downloaden. Pelgrimswandelingen in Limburg (Paperback). Wandelen met een plus. Zo noemen de mensen van de Stichting Pelgrimswegen en Voetpaden het wandelen met een... Wandelen in Zuid-Limburg; Wandelen in Midden-Limburg; Wandelen in Noord-Limburg; SPV: Pelgrimswandelingen Noorbeek - St. Brigida Holset - H. Genoveva Houthem - St. Gerlachus Roermond - O.L.V. In 't Zand Simpelveld - Sterre der Zee Echt - H. Edith Stein Wittem - St. Gerardus Sittard - St. Rosa van Lima Munstergeleen - Pater Karel Wandelgids Pelgrimswandelingen in Limburg. Wandelgids met 13 wandelingen door de provincie Limburg, over wandelpaden langs vele punten waar je dieren, planten en mensen tegen komt. Rugzak op en waterfles bij je, en wandelen maar! Telkens weer weet deze stichting met wandelwegen haar liefde voor pelgrimeren op boeiende wijze uit t...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Debets
DIMENSIE
11,76 MB
BESTANDSNAAM
Pelgrimswandelingen in Limburg.pdf

OMSCHRIJVING

Wandelen met een plus. Zo noemen de mensen van de Stichting Pelgrimswegen en Voetpaden het wandelen met een doel: vanuit een plaats waar een heilige wordt vereerd.In Limburg zijn er een groot aantal plaatsen bedevaartsoord geworden. De meeste in de vorige eeuw, andere zijn van veel ouder datum. Maar ook recentelijk zijn er een paar plaatsen bijgekomen.De meeste liggen in landelijke gebieden. Dat wil zeggen dat er prachtige wandelingen te maken zijn. Wandelingen met een plus dus.In dit boekje zijn de 16 mooiste wandelingen rondom de Limburgse bedevaartsplaatsen beschreven door de ervaren lopers van de inmiddels 12½ jaar oude stichting. In de loop der jaren hebben zij deze wandelingen uitgezet en er prachtige foto's bij gemaakt.De wandelroutes in deze gids lopen langs De Smakt in Venray, Tienray, Genooy in Venlo, Steyl, Kapel in 't Zand in Roermond, Thorn, Echt, Sittard, Munstergeleen, Houthem-Sint Gerlach, Meerssen, Wittem, Simpelveld, Holset, Noorbeek en Maastricht. De wandelingen zijn tussen de 8 en 17 kilometer lang.In de inleiding worden de heiligenlevens kort beschreven. In de wandelingbeschrijving zijn vaak nog de nodige weetjes opgenomen. Voor de wandelaar die graag door fraaie natuur loopt en geïnteresseerd is in historische en religieuze achtergronden.

Wil je het boek lezen?Pelgrimswandelingen in Limburg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Debets. Lezen Pelgrimswandelingen in Limburg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN