De uitnodiging

De uitnodiging - Guy Erkens | Northernlights300.org

...bouw Pretoria van de Open Universiteit, Valkenburgerweg 177 in Heerlen ... E-mail uitnodiging: inhoud en timing | Webinar.nl ... . Uiterste aanmelddatum is 8 dagen voor de activiteit. De 'Jezus' in 'De Uitnodiging' is niet de 'Jezus' van de Bijbel Zonder Paul Young en zijn boek verkeerde motieven toe te schrijven, lijkt het gebruik van spirituele creativiteit een christelijke instemming te geven aan de new age/nieuwe spiritualiteit van de 'Nieuwe Wereld Religie'. Uitnodiging Met een uitnodiging, in de vorm van een kaartje, laat je ... De Uitnodiging - Coaching en Begeleiding | Halle ... . Uitnodiging Met een uitnodiging, in de vorm van een kaartje, laat je weten aan een vriend(in) dat hij/zij welkom is op jouw (feestelijke) gelegenheid. De uitnodiging, van William Paul Young. Artikelnummer: 9789043530972. Bestel met gratis verzending vanaf 20 euro Het woord uitnodiging staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd "uitnodiging" herkend door: 100 %...

INFORMATIE

AUTEUR
Guy Erkens
DIMENSIE
12,73 MB
BESTANDSNAAM
De uitnodiging.pdf

OMSCHRIJVING

Je kunt meer kwaliteit in je leven krijgen. Ben je toe aan een stuk verdieping in je eigen leven? Dit boek beschrijft een wijze waarop een mens zijn belangrijkste waarden zou kunnen nastreven en realiseren. Over innerlijke kracht en zelfvertrouwen.Wat is spiritualiteit? Welk nauw verband heeft spiritualiteit met psychologie? Hoe kun je jouw eigen vrijheid creéren en jezelf wederopbouwen? In dit boek beschrijft Guy Erkens hoe hij zichzelf en zijn leven vanaf een grondpunt wederom heeft opgebouwd. Het verhaal beschrijft zijn overwinningen op zichzelf en het leven tot dusver. Een tegenslag is slechts ogenschijnlijk, het vormt de basis voor een vernieuwing. Ook beschrijft dit boek innerlijke groei en hoe deze zich in elk mens zou kunnen manifesteren. Het verhaal geeft aan wat liefde is en hoe een mens in verhouding kan staan tot dogma's. Ook leest men in dit boek enkele manieren hoe men zich kan losmaken van dogma's en innerlijke conflicten. Spiritualiteit staat volgens Guy Erkens onder andere voor humor en het oplossen van je innerlijke conflicten, los van elke religie en dergelijke. 'De Uitnodiging' neemt je mee op een weg naar vrijheid, een weg naar realisatie van zelfliefde en daarmee in verbinding met menselijke relaties. Guy Erkens geeft aan dat elk moment, elke seconde een kans is om opnieuw te beginnen en een andere keuze te maken, als men dat wil vanuit het hart. Er is altijd een andere keuze te maken.

Wil je het boek lezen?De uitnodiging in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guy Erkens. Lezen De uitnodiging Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN