Als docent

Als docent - Mike Louwman | Northernlights300.org

...eel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband ... hoeveel verdient een docent op een middelbare school per ... ... . Als het echt niet meer gaat moet je dat gewoon aangeven, er zijn altijd docenten die je kunnen helpen. Daarnaast hoef je als startende docent niet per se fulltime te werken. Je krijgt namelijk het ... Docent vacatures. Docent (m/v), Docent Zorg En Welzijn (m/v), Nt2 and Ona Docent en meer op Indeed.nl Voor jou als docent met meer levenservaring die weet dat die student daar echt weer over heen zal komen (iets met veel visjes in de zee dacht ik) is dit misschien niet zo bij ... Onderzoek: top 5 kwaliteiten van effectieve docenten ... ... .nl Voor jou als docent met meer levenservaring die weet dat die student daar echt weer over heen zal komen (iets met veel visjes in de zee dacht ik) is dit misschien niet zo bijzonder of naar. Maar voor die student, op dat moment is dat wel degelijk belangrijk en houdt het hem/haar bezig. Effectieve docenten bouwen een vertrouwensband op met hun leerlingen en staan met aanstekelijk enthousiasme voor de klas. Dit en meer blijkt uit een onderzoek van Pearson in 23 land...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Louwman
DIMENSIE
3,83 MB
BESTANDSNAAM
Als docent.pdf

OMSCHRIJVING

Als docent 1e druk is een boek van Mike Louwman uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402143843 'Dan stellen de leerlingen zich aan mij voor. Ze hebben allemaal een andere naam, op vier na. Het zijn allemaal meisjes, op elf na. Ze komen allemaal uit Wageningen, op twee na. De achternamen zeggen me allemaal niets, op zeven na. Geen enkel gezicht komt me bekend voor, op dat van een broertje en dat van een zusje van een leerling na. Ik geef mezelf toestemming om er één keer aan te refereren. De leerlingen lijken het nu nog leuk te vinden, een grote broer of zus op de middelbare school. Ik ken direct alle namen, op zevenentwintig na. Niemand heeft zin in volgend schooljaar, op ons allemaal na.''Als docent' begon als blog. Drie jaar plaatste Mike Louwman er stukjes over zijn ervaringen voor de klas en met de leerlingen. Vanuit zijn perspectief, dat van een beginnende docent en een doorgewinterde leerling, schreef hij over zaken waar hij als docent en als leerling mee te maken kreeg: de schoolfotograaf, regenbroeken, fluisteren, tussenuren, de buitenlandse reis, de bel en vergaderingen.Mike Louwman (1988) is docent Nederlands en mentor op R.S.G. Pantarijn in Wageningen. Daarnaast schrijft hij behalve voor zichzelf voor het Montessori Magazine.

Wil je het boek lezen?Als docent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Louwman. Lezen Als docent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN