Verademing

Verademing - Bram Bakker | Northernlights300.org

...ijven psychiater Bram Bakker en Sportrusten-Koen waarom veel mensen sneller ademen dan nodig en welke oefeningen je kunt doen om te relaxen ... Den Haag - Regentesse-/Valkenboskwartier-Zuid, 1e ... ... . In rust is een ademfrequentie van 6 x per minuut genoeg, toch ademen sommige mensen 10, 12, 14, 16 tot wel meer dan 20 x per minuut. 12 Verademing vóór het begin van een nieuwe inademing. Het aantal keren dat je per minuut ademt is afhankelijk van je fysieke inspan-ning, maar ook van je gemoedstoestand. Als je ontspannen op een stoel zit, heb je normaal gesproken aan ongeveer zes keer per minuut ademen genoeg. Je ademt niet diep in en zon ... Park de Verademing | DenHaag.com ... . Als je ontspannen op een stoel zit, heb je normaal gesproken aan ongeveer zes keer per minuut ademen genoeg. Je ademt niet diep in en zonder erbij na te denken. Zucht (Paperback). Verslaving is een even ingrijpend als ongrijpbaar fenomeen en kent vele, soms bizarre vormen. Behalve aan alcohol, drugs, nicotine en... Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'verademing', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. De Verademing is een sport- en recreatiepark dat tussen de Loosduinseweg en de Newtonstraat ligt in het Regentessenkwartier in Den Haag. Het is misschien wel de grootste (gedeeltelijk) openbare speelvoorziening in de stad. Het park ligt op het terrein waar vroeger de vuilverbranding lag en is in oktober 2004 geopend. Wat betekent Verademing? Hieronder vind je een betekenis van het woord Verademing Je kunt ook zelf een definitie van Verademing toevoegen. Een Verad...

INFORMATIE

AUTEUR
Bram Bakker
DIMENSIE
9,47 MB
BESTANDSNAAM
Verademing.pdf

OMSCHRIJVING

Verslaving is een even ingrijpend als ongrijpbaar fenomeen en kent vele, soms bizarre vormen. Behalve aan alcohol, drugs, nicotine en medicijnen, kun je verslaafd raken aan eten (of juist vasten), winkelen, seks, gamen, sporten, internet, de tv, et cetera. De overgang van verslaving naar ernstige vormen gaat geleidelijk en vaak ongemerkt. Tot het te laat is. Bram Bakker studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit, specialiseerde zich tot psychiater en promoveerde op paniekaanvallen. Naast psychiater is Bram Bakker actief als publicist waarbij hij zijn eigen expertise combineert met andere specialisten. Meindert Inderwisch (1958)is naast schrijver, columnist en dichter, psychosociaal therapeut (specialisatie Gestalttherapie),coach en trainer voor diverse bureaus. Hij is persoonlijk coach voor meerdere 'bekende Nederlanders' en directeur van Amor en Psyche, bureau voor Coaching, Counseling en Psychotherapie.

Wil je het boek lezen?Verademing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bram Bakker. Lezen Verademing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN