Mindgym, sportschool voor je geest

Mindgym, sportschool voor je geest - Wouter de Jong | Northernlights300.org

... zijn verkocht.. Het boek met een westers jasje bevat veel wijsheden uit de oosterse filosofie, maar dan op een heldere manier vertaald ... Mindgym : sportschool voor je geest : in 12 weken meer ... ... ... Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Door wetenschappelijke inzichten af te wisselen met praktische oefeningen en dankzij de vele mooie anekdotes, rake citaten en interessante weetjes zal dit ... Mindgym: Sportschool voor je geest. Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands re ... Mindgym, sportschool voor je geest | Boeken ... ... Mindgym: Sportschool voor je geest. Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Mindgym, Sportschool voor je geest. In 12 weken meer focus, rust én energie - geschreven door Wouter de Jong en voorgelezen door Elise Schaap. Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. 9789492493255 Mindgym, sportschool voor je g koop je vanaf 18.98 tweedehands bij Booknext. 100% veilig, geen énkel risico. Duurzaam, en altijd besparen op je boeken Auteur: Wouter de Jong We trappen af met Mindgym, Sportschool voor je geest, het nieuwste boek van Wouter de Jong. Gezonder eten door simpelweg beter voor jezelf te zorgen. Een gezonde geest moet voorop staan. Veelal is dat echter niet wat we nastreven. Het lichaam geven we onnodig vaak de aandacht. En dat kan en moet […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Wouter de Jong
DIMENSIE
11,4 MB
BESTANDSNAAM
Mindgym, sportschool voor je geest.pdf

OMSCHRIJVING

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent.Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Door wetenschappelijke inzichten af te wisselen met praktische oefeningen en dankzij de vele mooie anekdotes, rake citaten en interessante weetjes zal dit boek zelfs de meest nuchtere lezers onder ons aanspreken.In de 'sportschool voor je geest' leer je: * Hoe je met meer aandacht kunt leven * Waarom streven naar geluk allesbehalve egoïstisch is * Te willen wat je hebt * Je relatie met vrienden en collega's te versterken * Van je piekerdrift af te komen * Positieve emoties langer vast te houden * De edele kunst van het falen * Meer gedaan te krijgen in minder tijd'De Jong is een kundig trainer die zelfs de grootste scepticus weet te raken en te verrassen.' CARICE VAN HOUTEN'De Jong krijgt elke geest in beweging met zijn kennis en bevlogen energie.' DIEDERICK CROESE, CEO SINGULARITY UNIVERSITY NLWouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.Maud Beucker Andreae is freelance journalist en schreef samen met De Jong dit boek. Ze publiceert onder meer in Het Financieele Dagblad, NRC Handelsblad, JAN Magazine en Margriet.Online audio bestand op de website van mindgym!

Wil je het boek lezen?Mindgym, sportschool voor je geest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter de Jong. Lezen Mindgym, sportschool voor je geest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN