Liefdesbang

Liefdesbang - Hannah Cuppen | Northernlights300.org

...Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatingsangst en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan ... #61 Hannah Cuppen - In gesprek met de auteur van ... ... .Nederland telt naar schatting 2,4 miljoen singles. Het blijkt nog niet zo eenvoudig om de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. Aan de andere kant van de 'liefdesbang-medaille' staat verlatingsangst. Ook daarbij speelt de angst om gekwetst te worden een hoofdrol. Maar waar mensen met bindingsangst juist afstand houden, doen mensen met verlatingsangst er juist alles aan om hun geliefde zo dichtbij mogelijk te houden. Liefdesbang downloaden boek PDF Auteur:Hannah Cuppen Nederlands 192 pagina's AnkhHermes, Uitgeverij februari 2014 H ... Liefdesbang eBook door Hannah Cuppen - 9789020210712 ... ... . Liefdesbang downloaden boek PDF Auteur:Hannah Cuppen Nederlands 192 pagina's AnkhHermes, Uitgeverij februari 2014 Heb jij last van verlatingsangst of In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatings- en bindingsangst te maken heeft. Nederland telt meer dan twee miljoen singles. Het blijkt niet eenvoudig de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. En staat die opeens wél voor je deur, dan is het lastig de teugels uit handen te geven. Lees „Liefdesbang Overwin verlatingsangst en bindingsangst" door Hannah Cuppen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo ee... Bestel Liefdesbang van Hannah Cuppen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Liefdesbang' gebruikt Cuppen als verzamelnaam voor iedereen die worstelt met vrijheid en verbinding. Natuurlijk zijn er wel verschillen in hoe die angst zich uit. Bij bindingsangst ben je bang om jezelf te binden en zorg je er (onbewust) actief voor dat een relatie zich nooit zover kan ontwikkelen dat er echte intimiteit ontstaat. Liefdesbang en Liefdesroep (Hannah Cuppen) SAMENVATTING LIEFDESBANG (2014) DEEL I: de dans van achtervolgen en weglopen. Zowel gebrek aan eigenwaarde door zelfonderschatting als door zelfoverschatting is een vorm van onrealistisch zelfbeeld en vormt een voedingsbodem voor problemen met binding. In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatingsangst en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan. Nederland telt naar schatting 2,4 miljoen singles. Het blijkt nog niet zo eenvoudig om de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hannah Cuppen
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
Liefdesbang.pdf

OMSCHRIJVING

Wil je graag een relatie maar trekt de ander zich steeds terug? Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Of heb je de neiging de ander op afstand te houden als die voor jou wil gaan? Mis je in je relatie de intimiteit? In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatings- en bindingsangst te maken heeft.Nederland telt meer dan twee miljoen singles. Het blijkt niet eenvoudig de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. En staat die opeens wél voor je deur, dan is het lastig de teugels uit handen te geven. Vervelende ervaringen of verlies hebben je misschien liefdesbang gemaakt.Hannah Cuppen, zelf ervaringsdeskundige, laat in Liefdesbang zien hoe je je hart weer kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Cuppen durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef dit boek vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Ook interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatings- en bindingsangst. Deze authentieke verhalen maken samen met de inzichten en tips van Cuppen Liefdesbang tot een oplossingsgericht boek, zodat de liefde weer een eerlijke kans krijgt.Liefdesbang, winnaar van Beste Spirituele Boek 2015, is verkrijgbaar in twee kleuren, in blauw en in roze, maar de inhoud van beide boeken is identiek!

Wil je het boek lezen?Liefdesbang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hannah Cuppen. Lezen Liefdesbang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN